سوپ سفید با قارچ + دستور ساده پخت
برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم دستور تهیه سوپ سفید با قارچ را برای شما آموزش دهیم. بسیاری برای مهمانی های خود دنبال درست کردن سوپ سفید با قارچ هستند که از این دست سوپ ها برای تهیه که می توانید که آماده کنید سوپ شیر با قارچ است که می تواند گزینه مناسبی برای شما باشد ما در اینجا طرز تهیه این سوپ را برای شما قرار دادیم که امیدواریم با خواندن این مطلب بتوانید برای مهمانی خود این پیش غذا یا غذای اصلی خوشمزه را تهیه کنید. چناچه نکته ای را از روی تجربه بدست آورید برای بهتر شدن طعم این غذا می توانید برای ما در بخش دیدگاه بنویسید تا سایر کاربران بتوانند از آن استفاده کنند.
مواد لازم برای تهیه کردن این سوپ
جو پرک نصف بسته
قارچ 300 گرم
شیر 1 لیتر
هویج 2-3 عدد
نمک، فلفل سفید، زردچوبه به میزان لازم
مغز کرفس (اختیاری) 1 عدد
پیاز 1 عدد
کنسرو ذرت 1 عدد
سینه مرغ نصف 1 عدد
طرز تهیه سوپ سفید با قارچ + دستور ساده پخت
برای آغاز کار تهیه این سوپ شما باید در گام نخست سینه مرغ را با مقداری نمک، زردچوبه و یک پیاز کوچک در قابلمه ای بپزید. در گام بعدی کار جو پرک را داخل خردكن یا آسیاب ریخته و آن را کمی خردتر کنید. حالا جو پرک آسیابشده را داخل قابلمه دیگری ریخته و داخل آن آب بریزید. در قابلمه را باید باز بگذارید تا جو کاملا باز شده و لعاب بیندازد. شما باید تقریبا بین 1/5 تا 2 ساعت صبر کنید تا جو کاملا پخته و له شود و آب آن تا حد امکان کم شود. در این مرحله برای تهیه سوپ شیر باید شیر را داخل قابلمه بریزید. حالا می توانید هویج رندهشده، قارچ ورقه شده و در صورت دلخواه مغز کرفس خردشده را به سوپ بیافزایید. اگر دوست داشتید هویج را در سایز های خیلی ریز خرد کرده و داخل آن بریزید. یک ساعت صبر کنید تا سوپ کاملا بپزد و جا بیفتد.
در ادامه کار سینه مرغی که پختید را ریش ریش کرده و همراه با كنسرو ذرت به سوپ اضافه کنید. سپس 5 دقیقه قبل از خوردن سوپ، نمک و فلفل سوپ را اندازه کنید. اگر بعد از پخت سینه مرغ آبش باقی ماند، آن را دور نریزید و در پختن سوپ از آن استفاده کنید. اگه سوپ شما خیلی غلیظ شد، باز هم میتوانید در آن شیر بریزید. در این شیر هنگام پخت نباید آبلیمو بریزید. چون به احتمال زیاد شیر شما می برد و سوپ تان از بین می رود. امیدواریم که از تهیه این غذا هم لذت برده باشید.