سوپ نودل خوشمزه ژاپنی
سوپ نودل یکی از غذا های فوق العاده خوشمزه که در کشور های شرقی بسیار پر استفاده است و ما در این مطلب می خواهیم طرز تهیه سوپ نودل ژاپنی را به شما آموزش دهیم. سوپ نودل که یکی از غذا های است که در فصل پاییز و زمستان بیشتر تهیه می شود. به چند روش تهیه می شود که از جمله آسان ترین آن ها که در برخی از طرز تهیه های نودل مشاهده می کنیم این است که فقط به طرز تهیه سوپ مرغ کمی نودل اضافه می کنند اما طعم و مزه سوپ نودل که شرق آسیایی ها درست می کنند بسیار متفاوت است. حتی در کشور های مختلف هم نودل را با مواد اولیه مختلف تهیه می کنند که یکی از خوشمزه ترین ها و سالم ترین روش های تهیه سوپ نودل را ما امروز برای شما در این مطلب وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو منتشر کردیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ نودل خوشمزه ژاپنی
رب میسو مخلوط : یک قاشق غذا خوری
زنجبيل تازه : به مقدار لازم
قارچ : 7 عدد کوچک
سس سویا : به مقدار لازم
تخم مرغ : یک عدد
برگ اسفناج : یک پیمانه
نودل : بسته به تعداد
پیازچه تازه خرد شده : نیم پیمانه
طرز تهیه سوپ نودل خوشمزه ژاپنی
برای تهیه این سوپ شما فقط 10 دقیقه بیشتر نیاز نیست که وقت بگذارید. برای شروع کار یک ظرف مناسب را پرآب کنید و اجازه دهید به نقطه جوش برسد بعد به آب در حال جوش یک قاشق غذا خوری رب میسو مخلوط ژاپنی را اضافه می کنیم. این رب خوشمزه ژاپنی که در بیشتر سوپ های ژاپنی ها از آن استفاده می شود بسیار سوپ را خوشمزه و خوش طعم می کند. بعد از اضافه کردن رب شما باید زنجبیل تازه را درون آب جوش رنده کنید و بعد 3.5 قارچ را بصورت هلالی خرد کرد و به آب جوش اضافه می کنیم. سپس سس سویا را به مواد سوپمون اضافه می کنیم. در ادامه نوب می رسد که یک عدد تخم مرغ را داخل موادمون بشکنیم. بهتر است قبل ریختن داخل سوپ داخل ظرف جدا از سالم بودن آن مطمن شویم بعد اجازه می دهید تا چهار دقیقه مواد به همین شکل جوش بخورند تخم مرغ را بهم نزنید. در همین حال به قسمت دیگری از روش تهیه می پردازیم شما باید داخل تابه ای بقیقه قارچ ها را خرد کرده مثل در مرحله قبل انجام دادید و آن را به همراه نودل پخته و اسفناج مقداری گرم شوند بعد مواد سوپ خودمون که آماده شد به این تابه اضافه می کنیم و پیازه های روی آن رنده می کنیم حال سوپ نودل خوشمزه آماده شد امیدواریم از طعم و مزه این سوپ لذت ببرید. برای دیدن مطلب طرز تهیه نودل کره ای کلیک کنید.