شامی خوشمزه و خانگی باطعم گیاهی
برای شما در یکی دیگر از پست های آشپزی وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم طرز تهیه شامی خوشمزه و خانگی باطعم گیاهی را به شما آموزش دهیم. ما یکی از خوشمزه ترین نوع های شامی را که در کشور هند طرفداران بسیاری دارد و برخی آن را با شامی هندی هم می شناسند. طعم این شامی بسیار خوشمزه است و شما می توانید در خانه به کمک همین آموزش یکی از غذا های هندی را در منزل درست کنید این شامی با سبزیجات مختلف تهیه می شود و در کنار خوش طعم بودن بسیار هم فایده دارد که در ادامه با دستور تهیه آن آشنا می شویم.
مواد لازم برای تهیه شامی هندی
نمک: به میزان لازم
نخود فرنگی: یک پیمانه
آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
فلفل سبز: دو عدد
سیب زمینی متوسط: 5 عدد
اسفناج: یک دستهی کوچک
آرد: سه قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده: نصف پیمانه
طرز تهیه شامی خوشمزه و خانگی باطعم گیاهی
برای شروع کار می خواهیم سیب زمینیها با آب بشورید و خوب تمیز کنید سپس آن را بپزید. در مرحله بعد سیب زمینیهای پخته شده را در غذاساز میریزیم تا کاملا له شوند. سیب زمینیهای له شده را در ظرفی جداگانه میریزیم. نخودفرنگیها را به همراه فلفل در غذاساز میریزیم تا کاملا له شوند. سپس آنها را به سیب زمینی اضافه میکنیم. حالا نوبت خرد کردن گشنیز و اسفناج است.
سبزیها را ریز خرد کرده و به همراه نمک، روغن زیتون و آبلیمو و آرد را به مواد قبلی میافزاییم. مواد را خوب ورز میدهیم. از مواد، گلولههای کوچکی برداشته و به دلخواه شکل میدهیم. سپس در روغن داغ با حرارت ملایم، سرخ میکنیم. با کمی کاهو و سس می توانید این غذا سرو کنید و لذت ببرید امیدوارم که از این مطلب راضی بوده باشید.