شیرینی برای نوروز 98

شیرینی برای نوروز 98

شیرینی برای نوروز 98

برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو طرز تهیه شیرینی برای نوروز 98 را قرار دادیم همانطور که می دانید ما با نزدیک شدن به عید پست های ویژه و مناسب این ایام را در وب سایت نازشو منتشر می کنیم. و در این راستا می خواهیم به شما طرز تهیه انواع شیرینی های عید نوروز را آموزش دهیم که اگر علاقه مند بودید کلی شیرینی های خوشمزه برای پذیرایی از مهمان های نوروزی خود را آماده کنید بدون بخواهید هزینه زیادی برای آن پرداخت تهیه انواع شیرینی ها بطور کامل را می توانید در سایت نازشو مشاهده کنید که کلی دستور پخت شیرینی برای ایام نوروز را به شما آموزش می دهد در ادامه همراه ما باشید تا با یکی دیگر از دستور های تهیه شیرینی آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی برای نوروز 98

مارگارین : 125 گرم
آرد : 225 گرم
وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
زرده تخم‌مرغ : یک عدد
آب سرد : دو قاشق غذاخوری
پودر شکر رژیمی ( اسپارتام ) : 30 گرم

مواد میانی شیرینی برای نوروز

آب جوش : 200 میلی لیتر
پودر گردو : 100 گرم
خرمای هسته گرفته : 300 گرم
پودر هل :2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه شیرینی برای نوروز 98

شیرینی برای نوروز 98

برای شروع کار تهیه این شیرینی برای عید نوروز شما باید در گام نخست آرد و پودر شکر را مخلوط کرده، داخل کاسه‌ای گود می‌ریزیم؛ سپس مارگارین را خرد کرده به همراه زرده تخم‌ مرغ، آب و وانیل به مخلوط آرد اضافه می‌کنیم، تمامی مواد را با نوک انگشتان به خورد هم می‌دهیم و در آخر چند بار چنگ می‌زنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.
خمیر را داخل یک کیسه نایلونی و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار می‌دهیم. سپساز این مدت 15 دقیقه خمیر را در دمای محیط و روی میز کار می‌گذاریم تا دوباره به دمای محیط برسد؛ سپس آن را توسط وردنه روی میز آردپاشی شده به قطر حدودا نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم.

در ادامه کار تهیه شما باید با کاتر گرد که قطر آن با قطر مهر همخوانی داشته باشد خمیر را کاتر زده داخل سینی فر می‌چینیم و روی هر بیسکویت دایره‌ای را یک بار مهر می‌زنیم. بیسکویت‌ ها را روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار داده و می‌پزیم.

شیرینی برای نوروز 98

شیرینی عید

عکس ها با شیرینی تهیه شده متفاوت می باشد.

طرز تهیه مواد میانی برای شیرینی نوروزی

بعد از اینکه کمی که کف آن طلایی شد از فر خارج کرده و کنار می‌گذاریم تا سرد شود. لازم به ذکر است که مدت پخت این بیسکویت حدود 20 دقیقه است. بعد از سرد شدن شما در ادامه باید خرما را کاملا ریز خرد می‌کنیم؛ سپس با آب جوش، پودر هل و گردو داخل ظرف مخصوص کرم‌پزی می‌ریزیم و روی حرارت ملایم حدود سه تا چهار دقیقه بعد از به جوش آمدن کرم را می‌پزیم. از کرم حاصل هر بار مابین دو بیسکویت قرار داده و آنها را به هم جفت می‌کنیم. این شیرینی حدود یک هفته داخل ظرف در بسته روی میز ماندگاری دارد. در ادامه برای شما لینک چند مطلب دیگر درباره پخت شیرینی برای عیدنوروز را قرار می دهیم.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  شیرینی سنتی برای عید نوروز 1398
این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  شیرینی پنجره ای دستور پخت در منزل
این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  شیرینی عسلی مخصوص عید نوروز 1397
این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه شیرینی عید 97
این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه 5 شیرینی مخصوص برای عید نوروز 97