طرزتهیه خورشت بادمجان
برای شما در یکی دیگر از پست های وب سایت نازشو طرز تهیه خورشت بادمجان را می خواهیم آموزش دهیم. یکی از خورشت های خوشمزه است که بیشتر در استان اصفهان درست می شود این خورشت در استان های خوزستان و فارس هم این نوع خورشت درست می شود که ما یکی از دستور های که عمومیت بیشتری را دارد برای شما در این پست گردآوری کردیم و برای شما قرار دادیم در این مطلب تلاش شده است که بطور بسیار ساده دستور این خورش خوشمزه و سنتی را به شما آموزش دهیم نکته اصلی که شما باید در تهیه این خورش در نظر بگیرید این است که تمام نکات اصلی که در این مطلب بیان می شود در هنگام تهیه استفاده کنید چون ما طرز تهیه به طور خلاصه برای شما قرار دادیم. در ادامه همراه ما باشید با دستور تهیه طرزتهیه خورشت بادمجان سنتی و مخصوص .
مواد لازم برای تهیه خورشت بادمجان
۳ قاشق سوپ خوری پیاز سرخ شده
۷۵۰ گرم گوشت گوسفندی بدون استخوان
۴ یا ۵ عدد گوجه فرنگی متوسط
۱۰ عدد بادمجان قلمی
نمک و فلفل به میزان لازم
یک دوم پیمانه آبغوره
نصف پیمانه رب گوجه فرنگی
یک دوم پیمانه غوره بدون دانه
طرزتهیه خورشت بادمجان
برای اینکه کار شروع کنید شما باید ابتدا گوشتتان را تکه تکه کنید و آن را بشویید. گوشتها را درون یک تابه بریزید و آنها را با مقدار کمی روغن تفت دهید تا کاملا به روغن بیفتد. پیاز سرخ شده را به همراه ۳ لیوان آب و کمی فلفل داخل یک قابلمه بریزید وآن را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به آرامی بپزند. بادمجانها را بشویید سپس پوست آنها را بگیرید و روی آنها یک شکاف کوچک ایجاد کنید و در یک کاسه آب نمک قرار دهید. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه آنها را در آبکش قرار دهید تا آب بادمجانها کشیده شود.
بادمجانها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا کاملا مغز پخت شوند. بعد از اینکه بادمجانها سرخ شدند، غوره و رب گوجه فرنگی را تفت دهید و به خورش اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت پخته شد، به مدت ده دقیقه بادمجانها را کنار گوشت قرار دهید. آبغوره و نمک را نیز اضافه کنید. بعد از اینکه خورشتتان جا افتاد بادمجانها را به همراه گوجه فرنگیهای حلقهای و سرخ شده تزیین کنید. اگر تمایل داشتید میتوانید به جای آبغوره، نصف فنجان آب انار اضافه کنید که بسیار خوشمزه خواهد شد. امیدواریم در پایان بدون هیچ مشکلی توانست باشید این خورشت را در منزل تهیه کرده باشید.