طرز تهیه آش ترش ویژه بهار
برای شما در این پست ویژه بهار می خواهیم تهیه یک آش بسیار خوشمزه آموزش دهیم که در هوای بهاری بسیار می چسبد و آن هم طرز تهیه آش ترش مخصوص بهار است که ما تلاش کردیم برای شما بهترین دستور پخت آن را برای شما منتشر کردیم. ما تلاش کردیم در این مطلب بطور کامل آموزش تهیه این آش خوشمزه را به شما یاد دهیم در ادامه همراه ما باشید در بخش اول با مواد اولیه لازم و در بخش دوم با روش تهیه آشنا می شوید همه مطلب را بخوانید تا به مشکلی در زمان آماده کردن برنخورید. هر سوالی هم درباره این مطلب آموزشی آشپزی داشتید برای ما در بخش دیدگاه بنویسید.
مواد لازم برای تهیه آش ترش
عدس: نصف پیمانه
آب نارنج: نصف پیمانه
برنج نیم دانه معطر و باقالی پاک کرده: هر کدام نصف پیمانه
سیر تازه یا خشک: 4 عدد
پیاز متوسط: 2 عدد
نخود: نصف پیمانه
سبزی های اسفناج، تره، جعفری و گشنیز: نیم کیلو
نعنا خشک: 2 قاشق غذاخوری
لوبیا: نصف پیمانه
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه آش ترش ویژه بهار
برای شروع کار تهیه شما باید در گام نخست نخود و لوبیا را که چند ساعت قبل از پخت خیس کردهایم در قابلمه ریخته و میپزیم. سپس عدس و برنج را هم اضافه میکنیم تا بپزد. سبزی آش را شسته و خرد کرده و وقتی از پخت مواد مطمئن شدیم به آش اضافه میکنیم. پیازها را خرد کرده و کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم سپس سیرها را خرد کرده و همراه زردچوبه به پیازداغ اضافه کرده و تفت میدهیم و نصف آن را به آش اضافه میکنیم. باقالی را هم در قابلمه جدا پخته و به آش اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم تا آش جا بیفتد. نمک، آب نارنج یا رب انار رقیق شده را به آش اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت برمی داریم و سپس آن را در ظرف مناسبی ریخته و با پیازداغ، سیرداغ و نعناداغ تزئین کرده و سرو می کنیم. به همین راحتی یکی از آش های بهاری را در منزل توانستید تهیه کنید. برای دیدن کلی آموزش تهیه آش کافی از روی کلمه آش کلیک کنید.