طرز تهیه بادمجان پلو

طرز تهیه بادمجان پلو + نکات پخت

طرز تهیه بادمجان پلو

بادمجاد پلو یکی از غذای معروف در استان قزوین می باشد که در استان های چون تهران هم تهیه می شود. و ما در اینجا برای شما طرز تهیه بادمجان پلو خوشمزه را در سایت نازشو منتشر کردیم که امیدواریم مورد توجه و رضایت شما قرار بگیرد. شما می توانید با خواندن این مطلب تا انتها درست کردن این غذای خوشمزه را یاد بگیرد و در برنامه غذایی خود از آن استفاده این غذا به علت راحتی تهیه بسیار مورد استقبال افرادی قرار می گیرد که وقت زیادی برای درست کردن یک ناهار خوشمزه را ندارند و شما با صرف زمان کوتاهی می توانید بادمجان پلو آماده کنید. و در این پست تمان نکات پخت که نیاز دارید بدانید را خدمت شما قرار می دهیم. در ادامه همراه ما باشید با این مطلب آموزشی آشپزی سایت تفریحی و سرگرمی نازشو.

مواد لازم برای تهیه بادمجان پلو خانگی و خوشمزه

بادمجان حلقه شده ۱ کیلوگرم

دارچین و زردچوبه به میزان لازم

پیاز سرخ شده ۱ پیمانه

روغن نصف پیمانه

برنج ۵ پیمانه

گوجه فرنگی حلقه شده ۵ عدد

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان پلو خانگی و خوشمزه

برای شروع کار تهیه شما باید ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود. تا اینجا کار شما نیمی از راه تهیه این غذا را گذراندید به همین راحتی و فقط در ادامه کافی است که بعد برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید. به همین راحتی یک غذای فوق العاده خوشمزه را توانستید تهیه کنید.