طرز تهیه بادمجان پلو

طرز تهیه بادمجان پلو + نکات پخت

طرز تهیه بادمجان پلو

بادمجاد پلو یکی از غذای معروف در استان قزوین می باشد که در استان های چون تهران هم تهیه می شود. و ما در اینجا برای شما طرز تهیه بادمجان پلو خوشمزه را در سایت نازشو منتشر کردیم که امیدواریم مورد توجه و رضایت شما قرار بگیرد. شما می توانید با خواندن این مطلب تا انتها درست کردن این غذای خوشمزه را یاد بگیرد و در برنامه غذایی خود از آن استفاده این غذا به علت راحتی تهیه بسیار مورد استقبال افرادی قرار می گیرد که وقت زیادی برای درست کردن یک ناهار خوشمزه را ندارند و شما با صرف زمان کوتاهی می توانید بادمجان پلو آماده کنید. و در این پست تمان نکات پخت که نیاز دارید بدانید را خدمت شما قرار می دهیم. در ادامه همراه ما باشید با این مطلب آموزشی آشپزی سایت تفریحی و سرگرمی نازشو.

مواد لازم برای تهیه بادمجان پلو خانگی و خوشمزه

بادمجان حلقه شده ۱ کیلوگرم

دارچین و زردچوبه به میزان لازم

پیاز سرخ شده ۱ پیمانه

روغن نصف پیمانه

برنج ۵ پیمانه

گوجه فرنگی حلقه شده ۵ عدد

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه بادمجان پلو خانگی و خوشمزه

برای شروع کار تهیه شما باید ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود. تا اینجا کار شما نیمی از راه تهیه این غذا را گذراندید به همین راحتی و فقط در ادامه کافی است که بعد برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید. به همین راحتی یک غذای فوق العاده خوشمزه را توانستید تهیه کنید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه معجون بستنی با طعمی فوق العاده خوشمزه