برای شما در این مطلب نازشو آموزش طرز تهیه باقلوا فوق العاده خوشمزه خانگی را قرار دادیم. باقلوا بهترین گزینه برای گذاشتن کنار چای ما ایرانی ها که به خوردن چای بسیار نیز علاقه داریم. و همیشه چای به همراه باقلوا یه مزه دیگری می دهد و این را حتما بیشتر شما کامل درک می کنید. اما باقلوا یکی از شیرینی های است که بسیاری در تهیه آن مشکل دارند و اصلا نمی توانند تهیه باقلوا بازاری را پیدا کنند. اما ما در این پست به شما طرز تهیه باقلوایی را قرار دادیم که بسیار راحت در منزل بتوانید بهترین باقلوایی را که تا به حال خورده اید را در منزل تهیه کرده اما برای این کار شما نیاز دارید به مطالعه دقیق این مطلب و شما با یک دوره خواندن این مطلب و یک بار تهیه آن شاید نتوانید مثل باقلوا های شیرینی فروشی ها درست کنید اما درست کردن باقلوا بعد از یکی دوبار حتما فن فنون گفته شده در این مطلب را بهتر درک می کنید و در نهایت شیرینی تهیه شده شما نیز خوشمزه تر می شود. یک نکته خواهشند موارد گفته شده در این مطلب را تغییر ندهید یعنی اندازه و مراحل تهیه برای خود به سبک خود تغییر ندهید و این فقط برای اولین بار است تا آموزش را شما بهتری بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه باقلوا فوق العاده خوشمزه خانگی

عسل ۲۰۰ گرم
پودر پسته ۴۵۰ گرم
کره ۴۵۰ گرم
خمیر فیلو (هزار لا) ۱۶ ورق
آرد سوخاری ۱ پیمانه
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
آب لیمو ترش ۲ قاشق چای خوری
شکر ۳ پیمانه

طرز تهیه باقلوا فوق العاده خوشمزه خانگی

برای شروع کار طرز تهیه باقلوا خوشمزه شما باید فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد، گرم کنید.در ظرفی، پودر پسته ( یا گردو)، پودر دارچین و پودر سوخاری را با هم ترکیب کنید. بعد نیز سینی فری (به ابعاد ۲۴ در ۳۴ سانتی متر) را با، کره چرب کنید. ۱۰ لایه از خمیر فیلو را در سینی فر قرار دهید. میان هر دو لایه از خمیر را با، کره چرب کنید. روی خمیر های باقیمانده را با پارچه ای نمدار بپوشانید. یک چهارم از ترکیب پسته را روی خمیر فیلو بریزید و پخش کنید.

سپس روی آن ۴ لایه خمیر فیلو قرار دهید و میان هر دو لایه از خمیر را با، کره چرب کنید.و این کار را ۲ بار دیگر تکرار کنید. در مرحله آخر، پس از ریختن آخرین یک چهارم ترکیب پسته، ۱۰ لایه خمیر فیلو روی آن قرار دهید ؛ میان هر دو لایه از خمیر را با، کره چرب کنید. تااینجا بسیار خوب پیش رفتید به ادامه مطلب دقت کنید. کره باقی مانده را بر روی لایه آخر بریزید و پخش کنید. سپس آن را به شکل لوزی های سه و نیم تا چهار سانتی متری برش دهید.

باقلوا ها را به مدت ۱ ساعت تا طلایی شوند، در فر قرار بپزید. خوب به مراحل پایانی کار نزدیک می شویم عجله نکنید و با دقت نکات را رعایت کنید. در این میان شیره ی روی باقلوا را درست کنید. در قابلمه ای شکر، عسل و یک و یک دوم پیمانه آب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا تا برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشد. سپس، آب لیمو را به آن اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر بجوشانید. آن را کنار بگذارید تا اندکی خنک شود. بعد نیز شیره ی گرم را روی باقلوای گرم بریزید و حدود ۶ ساعت یا یک شب کنار بگذارید و اجازه دهید تا باقلوا شیره را به خود بکشد.بر روی آن پودر پسته بپاشید و سرو کنید.

مطالب مرتبط