طرز تهیه بورک ترکی خوشمزه
خوب حتما شما بار های بار اسم بورک را شنیده ای و می دانید این غذا از معروف ترین و خوشمزه ترین غذا های کشور همسایه ما ترکیه است و ما در این مطلب طرز تهیه بورک ترکی خوشمزه را برای شما نیز قرار دادیم این غذا فوق العاده خوشمزه ترکی در ایران هم بسیار زیاد دوست دار دارد و خیلی ها نیز در برنامه غذایی خود سعی می کنند این غذا را قرار دهند. بورک که امروز ما دستور تهیه آن را برای شما قرار دادیم بورک گوشت ترکی است که از بی نظیرترین انواع بورک است و درست کردن آن بسیار راحت است فقط نیاز است که شما اولیه خوب تهیه کنید و روش که ما در این پست به شما توضیح می دهیم رعایت کنید این مواد اولیه و اندازه که ما در این آموزش آن استفاده می کنیم برای هفت تا هشت نفر نیز کافی می باشد و شما بسته به نیاز خود نیز می توانید مواد را کم یا زیاد کنید و برای تعداد بیشتر یا کمتری نیز تهیه کنید در ادامه نیز ما مواد لازم را به شما معرفی می کنیم که شامل پنج بخش است که در ادامه نیز مشاهده خواهید کرد. همراه سایت نازشو باشید با این آموزش آشپزی .
مواد لازم برای تهیه خمیر بورک:
آب: سه و یک دوم پیمانه
آرد: یک کیلوگرم
نمک: یک قاشق چای خوری
مواد لازم لایه گوشت بورک :
گوشت گوسفندی (ریز خردشده): 350 گرم
آب: به مقدار لازم
کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم میانی بورک گوشت خوشمزه:
کره: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
آرد: 3 قاشق سوپ خوری
گردو: یک پیمانه
مواد لازم لایه گوشت:
گوشت گوساله (چرخ کرده): 250 گرم
پیاز (ریز خردشده): 2 عدد
کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری
سس گوجه فرنگی تند: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم رویه برای تهیه بورک گوشت ترکیه ای:
روغن: 50 میلی لیتر
کره (ذوب شده): 150 گرم
طرز تهیه بورک ترکی خوشمزه
خوب تا اینجا با مواد کلی که برای تهیه این بورک گوشت خوشمزه نیاز داریم آشنا شدید حال می خواهیم برویم سراغ ترکیب و درست کردن بورک گوشت ترکیه ای مخصوص و خوشمزه برای این کار گوشت گوسفندی را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مقداری آب اضافه کنید (آب باید حدود 2 بند انگشت روی گوشت را بپوشاند.) هنگامی که گوشت پخت و آب آن کاملا کشیده شد، گوشت را در کره یا روغن سرخ کنید و به آن نمک بزنید.
گوشت گوساله را در کره یا روغن روی حرارت تفت دهید.
پیاز ریز خردشده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی و نرم شود.
سس گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود چند دقیقه بپزند.
کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و آرد را در آن تفت دهید.
برای تهیه خمیر بورک هم شما کار سختی پیش رو ندارید فقط کافی است آرد و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. به تدریج آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. سپس آن را به دو قسمت کنید.
یکی از قسمت ها را دوباره به 2 قسمت به اندازه پرتقال و دیگری را به گلوله های کوچکی به اندازه گردو تقسیم کنید.
یکی از قسمت های خمیر (اندازه پرتقال) را به اندازه سینی فرد (اندازه متوسط) روی سطح کار آغشته به آرد پهن کنید و روی آن روغن بمالید و گردوی خردشده بپاشید و مخلوط کرده و آرد پخش کنید.
طرز تهیه بورک ترکی خوشمزه ، یکی از گلوله های اندازه گردوی خمیر را روی سطح کار آرد پاشیده پهن کنید و روی لایه خمیر داخل سینی فر قرار دهید و مقداری از مخلوط گوشت گوساله را روی آن پخش کنید.
طرز تهیه بورک ترکی خوشمزه ، گلوله دیگری از خمیر (اندازه گردو) را روی سطح کار پهن کنید و سپس روی لایه گوشت قرار دهید و مقداری از مخلوط گوشت گوسفندی را روی آن پخش کنید.
این کار را با بقیه مواد تکرار کنید و خمیر اندازه پرتقال باقیمانده را نیز روی سطح کار پهن کنید و به عنوان لایه آخر روی مواد قرار دهید و با چنگال لبه های خمیر را محکم کرده و حفره های کوچکی روی آن ایجاد کنید و کره ذوب شده را روی خمیر بمالید.
مواد را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا خمیر طلایی و برشته شود.