طرز تهیه بورک مرغ

طرز تهیه بورک مرغ خانگی و مخصوص

طرز تهیه بورک مرغ خانگی و مخصوص

بورک بی شک یکی از خوشمزه ترین غذا ها می باشد که طرفداران آن در ایران بسیار زیاد است اما بورک گوشت بیشتر در ایران جا افتاده است تا بورک مرغ در حالی که بورک مرغ هم بسیار خوشمزه است و شما می توانید با چند دقیقه وقت گذاشتن به راحتی در منزل طرز تهیه بورک مرغ را یاد بگیرد. ما در سایت نازشو این دستور تهیه را بطور خلاصه و با ذکر تمام نکات کلیدی برای تهیه را در اینجا برای شما منتشر کردیم. توجه داشته باشید توصیه ما به دوستان همیشه این بودهاست که یک بار حتما متن را خوانده و نکات آن را بنویسید. سپس شروع به آماده کردن کنید. در قدم اول و مهم ترین نکته در ابتدا کار این است که مواد لازم را به مقدار گفته شده را آماده کنید و در هنگام تهیه کنار خود قرار دهید. تا در هنگام درست کردن این غذا به مشکل برنخورید.

مواد لازم برای تهیه بورک مرغ خانگی و مخصوص

آب: به مقدار لازم
پیاز بزرگ: یک عدد
خمیر یوفکا: 10 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر: 2 حبه
مرغ: 2 عدد

مواد لازم رویه بورک مرغ
روغن زیتون: 3 ق س
زرده تخم مرغ: 2 عدد
پیازچه (ریز خردشده): 4 الی 5 عدد
مواد لازم میانی بورک مرغ
پیاز (خردشده): 4 الی 5 عدد
پاپریکا: 2 قاشق سوپخوری
نمک: به مقدار لازم
برنج: 2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

طرز تهیه بورک مرغ

طرز تهیه بورک مرغ خانگی و خوشمزه

برای شروع کار طرز تهیه بورک مرغ ، سینه های مرغ را به همراه آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزند. سپس مرغ را از ظرف خارج کرده و ریش ریش کنید، آب مرغ را کنار بگذارید. برای تهیه مواد میانی، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. برنج شسته شده، نمک، پاپریکا و فلفل سیاه پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. مرغ ریش ریش شده و آب مرغ کنار گذاشته را اضافه کنید طوری که به اندازه بند انگشت روی برنج را آب مرغ بگیرد، اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند تا آب مرغ کاملا کشیده شود.

یک عدد خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و مقداری از مخلوط مواد میانی را روی آن پخش کرده و رول کنید و این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید، زرده تخم مرغ و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید و با برس روی رول های خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. برای سرو، بورک ها را در ظرف سرو بچینید. پیازچه ریز خرد شده روی آنها بپاشید. امیدواریم تهیه این غذا هم به خوبی فراگرفته باشید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  طرز تهیه بورک ترکی خوشمزه