طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مخصوص
در این آموزش آشپزی سایت نازشو برای شما طرز تهیه تاس کباب را نیز قرار دادیم. تاس کباب یکی از غذا خوشمزه ای است که در بیشتر مناطق کشورمان ایران نیز تهیه می شود و روش های تهیه آن در برخی از استان متفاوت است و امروز ما درست کردن تاس کباب به روش شرق ایران که همانند سایر بخش های ایران بسیار خوشمزه تهیه می شود. آشنا می شویم در مورد تاس کباب دیگر بیشتر از این صحبت نمی کنیم چون خودتان حتما آن را بار ها تست کردی و می دانید که چقدر این غذا لذیذ است و می توان گفت از لذیذ ترین غذا های ایرانی که مهمان خارجی حتما از خوردن آن لذت خواهند برد در ادامه همراه ما باشید تا روش تهیه این غذا های بی نظیر را در شرق کشور عزیزمان آشنا شویم.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب خوشمزه و مخصوص
سیب زمینی 2 عدد
پیاز یزرگ 2 عدد
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان لازم
گوشت دنده گوسفند نیم کیلو
نمک به میزان لازم
هویج 3 عدد
به 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و مخصوص
خوب برای شروع کار دنده گوسفندی را به 4 تکه تقسیم می کنیم و در ادامه هویج و پیاز و سیب زمینی را حلقه حلقه می کنیم. سپس شما باید قابلمه مناسبی انتخاب کنید. داخل قابلمه روغن ریخته و یک ردیف حلقه های پیاز کف قابلمه بچینید. روی پیازها تکه های گوشت را چیده و روی آن فلفل و زردچوبه بپاشید. روی گوشت ها یک ردیف هویج بچینید. ردیف بعد به ها را که به صورت برش های پرتقال بریده اید بچینید. در نهایت سیب زمینی ها را چیده و حدود نیم پیمانه آب همراه با فلفل و ادویه دلخواه به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده ، در قابلمه را ببندید تا به مدت 3 تا 4 ساعت به آرامی مواد بپزند. حواستان باشد که آب غذا تمام نشود وگرنه پیازهای ته قابلمه که خوشمزه ترین قسمت غذا هستند می سوزد. خوشمزه شدن تاس کباب بیشتر به این دلیل است که به آرامی مواد با هم می پزند و اب زیادی هم ندارد. پیشنهاد می کنیم این خوراک را با نان سنگک تازه و سبزی خوردن میل کنید و لذت ببرید