طرز تهیه ترشی لبو و انار
برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم طرز تهیه ترشی لبو و انار را منتشر کنیم یکی از ترشی های خوشمزه ای که در فصل پاییز تهیه می شود ترشی لبو و انار است که بسیار خوشمزه است. شما در این مطلب بطور کامل با تهیه این ترشی بسیار خوشمزه آشنا می شوید در ادامه نیز همراه ما باشید تا با دستور این ترشی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه ترشی
لبو
انار
سرکه
نمک
شکر
طرز تهیه
برای شروع کار آماده کردن این ترشی در گام نخست یک دانه لبوی سایز متوسط را بگذارید تا بپزد در حدی که کمی نرم شود، نباید لبو کامل پخته شود، بعد پوست آن را بگیرید و رنده درشت کنید یا مثل من ساتوری کنید تا ریز شود بعد به اندازه یک و نیم لیوان انار قرمز دون شده را با آن مخلوط کنید و داخل شیشه بریزید، آب لبوی پخته را هم داخل آن بریزید، در آخر روی آن سرکه بریزید تا روی مواد را بگیرد و بعد دو یا سه قاشق شکر و نوک قاشق چایخوری نمک روی آن بریزید و درب آن را ببندید، می توانید بجای شکر لابه لای آن نبات بگذارید. این ترشی بمب آنتی اکسیدان است، از آن غافل نشوید، ترشی انار و لبو بعد یک هفته آماده است، حتما جای آن سرد و خنک باشد. می توانید بجای سرکه از آب انار ترش استفاده کنید. امیدواریم که از این دستور تهیه ترشی راضی بوده باشید.