برای شما در یکی از بهترین مطالب آشپزی سایت نازشو طرز تهیه ته چین اسفناج مجلسی با گوشت برای شما قرار دادیم. اگر مخاطب اصلی سایت ما باشید می دانید که ما غذا هایی که مواد اصلی آن اسفناج است بسیار زیاد در آموزش های ما یافت می شود. این به علت این است که بسیاری از پزشکان نیز هر روز از خواص بسیار فوق العاده تازه از این سبزی خوشمزه نیز رونمایی می کنند و احتمال زیاد خود شما هم از خواص اسفناج آگاه هستید. این غذا که هم گوشت و اسفناج دارد آهن بسیار بالایی هم نیز دارد. ته چین اسفناج یکی بهترین ته چین های است که می توانید برای مهمان های خود درست کنید و نگران این نباشید که تا به حال درست نکردید ما آموزش کامل درست کردن ته چین اسفناج به شما یاد خواهیم داد و بسیار راحت نیز می توانید با کمک این مطلب آموزشی نیز این غذا را تهیه کنید و در مهمانی های خود نیز از آن استفاده کنید. در ادامه نیز همراه سایت تفریحی و سرگرمی نازشو نیز باشید.

مواد لازم برای تهیه ته چین اسفناج مجلسی با گوشت

اسفناج: 800 گرم
رب انار: 1 پیمانه
روغن: به میزان لازم
نمک و فلفل: به اندازه لازم
گوشت: 600 گرم
برنج: 5 تا 6 پیمانه

طرز تهیه ته چین اسفناج مجلسی با گوشت

برای شروع کار طرز تهیه ته چین اسفناج نیز برای آغاز کار برنج را بشویید و نمک بزنید و خیس کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و فلفل بپزید. کف روی آن را بگیرید و بعد از پخت، مقداری از آب آن را برای دم گذاشتن برنج، نگهدارید. اسفناج ها را شسته و نیمه خرد کنید و در روغن تفت دهید و با رب انار آن را مخلوط کنید. برنج را هم آبکش کنید.
خوب در ادامه برای تهیه این غذای خوشمزه در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و چند برش حلقه ای سیب زمینی را برای ته دیگ، کف قابلمه بچینید و روی آنها را نمک بپاشید. سپس از برنج با کفگیر روی سیب زمینی ها ریخته و بعد هم از گوشت و اسفناج سرخ شده را روی برنج بریزید و رویش را با برنج بپوشانید. در ادامه نیز مقداری از آب گوشت را با روغن مخلوط کرده روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید. اگر طعم ترش تری را می پسندید، می توانید یک قاشق رب انار به آب گوشت و روغن اضافه کنید و سپس آن را دم بگذارید. خوب امیدواریم که روش تهیه این غذا را یاد گرفته باشید و توانست باشید آن را تهیه کرده باشید.

مطالب مرتبط