خیلی از افراد جوجه کباب را با مواد تکراری تهیه می کنند در حالی که در تهیه جوجه کباب همیشه می توانید طعم جدید ایجاد کنید و این کار اصلان سخت نیست ما در مطلب از سایت نازشو به شما طرز تهیه جوجه کباب مخصوص را آموزش خواهیم. در این آموزش آشپزی شما در درست کردن جوجه کباب مخصوص را فرا خواهید گرفت و از این به بعد می توانید یک جوجه کباب خوشمزه تهیه کنید. این جوجه کباب با طرزتهیه جوجه کباب رستورانی فرق دارد و از آن نیز خوشمزه تر هم است فقط کافی است یک بار امتحان کنید صد در صد عاشق طعمش خواهید شد در ادامه همراه سایت نازشو باشید.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب مخصوص 

مرغ بدون استخوان : 610 گرم
پودر زیره سیاه : 2 /1 قاشق چایخوری
ماست پرچرب : 1 پیمانه
پودر فلفل سیاه : 2 /1 قاشق چایخوری
پودر سیر : 2 /1 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز : 2 /1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس جوجه کباب مخصوص

 پیاز : یک عدد ریز شده
گشنیز : 3 قاشق سوپخوری ریز شده
فلفل دلمه ای : یک عدد ریز شده
آب لیمو : 2 قاشق سوپ خوری
هل سبز : 2 عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
گوجه فرنگی : 4 عدد بدون پوست
پنیر : 90 گرم
زیره سیاه : 2 /1 قاشق چایخوری
روغن : به میزان لازم
سیخ چوبی : 3 عدد

طرز تهیه جوجه کباب مخصوص

برای شروع کار مرغ بدون استخوان را به اندازه بزرگ تقسیم می کنیم بعد یک ظرف با درپوش انتخاب می کنیم و مرغ های تکه تکه کرده را داخل آن میریزیم سپس ادویه ها و ماست را اضافه کرده درپوش را قرار داده و به مدت 10 ساعت در یخچال قرار می دهیم. در مرحله بعد تابه ای را انتخاب کنید بعد کمی روغن داخل آن تابه بریزید. فلفل دلمه ای و پیاز را در تابه تفت دهید. هل را با پوست به اضافه می کنیم و بعد چهار عدد گوجه فرنگی را به همراه آب لیموی و زیره سیاه و گشنیز را داخل تابه ریخته و خوب هم بزنید. بعد حرارت را کم کنید تا جایی که آب گوجه فرنگی کم شده و به خورد مرغ برود. حرارت را خاموش کرده و مرغ ها را از داخل سس بیرون آورده و به سیخ بکشید. آنها را داخل تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنیدتا طلایی و پخته شود. مرغ های پخته و سرخ شده را داخل ظرف مورد نظر گذاشته روی آن سس گوجه مانده در تابه را بریزید. در آخر پنیر ریز شده را به آن اضافه می کنیم و بعد جوجه کباب مخصوص آماده خوردن است و می توانید از خوردن آن در کنار خانواده یا دوستان نهایت لذت را ببرید.

مطالب مرتبط