طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی و خوشمزه

دستور حلوا زعفرانی را در این مطلب نازشو برای شما منتشر کردیم. طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی در این ایام بسیار رواج دارد و خانواده برای درست کردن حلوا برای خیرات وقت می گذارند. حلوا یکی از شیرینی بسیار خوشمزه ای است که بسیاری آن را با چای دوست دارند بخورند و عده هم با نان لواش بیشتر آن را می خورند در هر صورت حلوا یکی از شیرینی های خانگی است که خانم ها با کمی وقت گذاشتند می توانند آن را تهیه کنند و حتی برخی اوقات آن را به عنوان عصرانه هم برای اعضای خانواده درست کنند.

ما در اینجا تلاش کردیم با روشی بسیار راحت درست کردن حلوایی را به شما یاد دهیم که همه کسانی که آن را می خورند لذت ببرند و فقط بعضی از نکات را در این مطلب جدی بگیرد و حتما رعایت کنید تا انتهای کار حلوا تهیه شده توسط شما طعم بسیار خوبی داشته باشد.

مواد لازم برای تهیه حلوا زعفراین مجلسی و خوشمزه

هل و زعفران به مقدار کافی
شکر ۳/۴ لیوان
آب یک لیوان
روغن مایع و کره حدود ۳/۴ لیوان
آرد نان سنگ یک لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان

طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی و خوشمزه

اگر تا بحال حلوا درست کردن باشید می توانید که مقدار مواد لازم چقدر در مهم و کلیدی است شما باید با دقت سعی کنید مواد به اندازه استفاده کنید در ابتدا کار طرز تهیه حلوا زعفرانی شما آب و شکر را روی حرارت قرار می دهید تا شکر حل شود(من دانه های هل رو سوراخ می کنم و از ابتدا درون آب می اندازم) همین که چندتا جوش زد کافیه؛ نیازی نیست غلیظ بشه؛ زعفران حل شده در کمی آب رو هم اضافه کنید؛ گلاب رو اضافه کنید و بلافاصله بعد از اینکه اولین جوش رو زد؛ خاموشش کنید.

سپس سراغ آرد و روغن و کره می رویم و همه رو باهم می ریزم توی ظرف و تفت میدم نکته ای که در این قسمت با عرض کنم این است که مقدار روغن استاندارد نیست بسته به نوع آرد ممکنه کمتر یا بیشتر نیاز داشته باشه؛ من معمولا چشمی کار می کنم و اگر نیاز باشه باز هم روغن اضافه می کنم که معمولا نیازی نیست ولی این کار بسیار به هنر شما بستگی داره سپس آنقدر با حرارت پایین تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسیم.

خوب وقتی به رنگ مورد نظر رسیدید؛ ظرف رو از روی حرارت برداشته و بلافاصله شهد رو اضافه کنید( شهد رو از صافی ردکنید تا دانه های هل وارد حلوانشه) شهد رو کم کم اضافه کنید؛ مراقب باشید چون بخار زیادی تولید می کنه و ممکنه بهتون آسیب بزنه(من همیشه از قابلمه با ارتفاع بلند استفاده می کنم) مرتب حلواتون رو هم بزنید تا تمام شهد جذب حلوا بشه.

تزیین حلوا زعفرانی

معمولا غلظتش مناسبه ولی اگر احساس کردید شل شده؛ چند ثانیه؛ فقط چند ثانیه روی حرارت قرار بدبد و مرتب و سریع هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه می بینید که حلوا زعفرانی جمع میشه و می تونید توی قابلمه از این طرف به اون طرف حرکتش بدید و تالاپ و تولوپ حلواتون رو بشنوید.می تونید حلوا رو توی ظرف بریزید و هر تزیینی که دوست دارید انجام بدید ما برای این آموزش نون میکادو رو گرد برش زدم و یک رینگ با اندازه متناسب روی هر نان برش خورده قرار دادم که حتما شما توانست انجام دهید چون بسیار خوشمزه می شود بعد  کمی حلوا ریختم و با پشت قاشق صاف کردم و رینگ رو خارج کردم با پودر نارگیل و خلال پسته و شکلات تزیین کردم.

مطالب مرتبط