در سری آموزش های آشپزی سایت نازشو این بار رفتیم سراغ طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی و خوشمزه همانطور که می دانید خورشت کرفس در بیشتر استان های ایران جزوه غذا های خوشمزه محسوب می شود. اما خورشت کرفس به شیوه های مختلفی تهیه می شود که در اصل همه با یک تغییرات کوچک درست می شود ما در این مطلب یکی از مخصوص ترین نوع های خورشت کرفس را به شما اموزش می دهیم که با درست کردن آن عاشق آن خواهید شد. فقط کافی است گام به گام در تهیه خورشت کرفس مجلسی و خوشمزه همراه ما باشید و نکات گفته شده در پست را درست رعایت کنید. تا طعم و مزه دلخواه بدست آید. شما برای اینکه یک غذای خوشمزه داشته باشید نیاز به مواد اولیه تازه و خوب دارید پس سعی کنید مواد اولیه را تازه و از مراکز معتبر تهیه کنید تا غذای بدست آمده شما خوشمزه تر شود اما نکته ای دیگری که در تهیه خورشت کرفس خوشمزه بسیار مهم است ترکیب و یا همان طرز تهیه خورشت کرفس است که شما در این پست باید یک بار آن را مطالعه کرده و بعد آن را همراه با متن آماده کنید. تا یک غذای خوشمزه درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواده و دوستان لذت کافی را ببرید.
مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس
کرفس : 300 گرم
جعفری : سه قاشق غذا خوری
گوشت قرمز : 300 گرم
لیمو عمانی : چهار عدد
نعنا : سه قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی :یک قاشق مرباخوری
آبغوره : 1 و نیم پیمانه
فلفل قرمز : ۴/۱ قاشق چایخوری
پیاز : یک عدد
زعفران : نصف قاشق چایخوری
زردچوبه : نصف قاشق سوپخوری
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه و مجلسی
برای شروع ابتدا جعفری و کرفس و نعنا را خوب شسته سپس ساقه ها را از برگ جدا کنید. ساقه نعنا و جعفری را کنار بگذارید و برگ آن ها را ریز و یکدست خرد کنید. برگ کرفس و ساقه آن را هریک جداگانه به قطعات ۲ سانتی خرد کنید. همانطور که گفتیم سعی کنید مواد اولیه تازه استفاده کنید اما اگر به هر دلیل نعنا و جعفری تازه ندارید می توانید از هر کدام یک قاشق غذا خوری سبزی خشک استفاده کنید. در مرحله بعدی شما باید یک فنجان را انتخاب کرده و زعفران را داخل آن بریزید بعد با ۳ تکه یخ کوچک و ۳ قاشق غذا خوری آب یک گوشه قرار دهید. خوب در ادامه طرزتهیه خورشت کرفس شما باید گوشت قرمز را تمیز کرده و بعد آن را به شکل مربع تکه تکه کرده بعد پیاز را خرد کنید سپس یک قابلمه انتخاب کرده به همراه روغن بگذارید کمی داغ شود بعد پیاز های خرد شده را در آن تفت دهید بعد از حدود 2 نیم گوشت قرمز تکه تکه شده را به پیاز ها اضافه کرده و حدود 6 دقیقه همراه هم تفت دهید. بعد باید شما 4 نیم لیوان آب را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 2 ساعت بیست دقیقه بپزد. در مرحله بعدی شما باید برگ جعفری و کرفس و نعنا داخل یک ماهیتابه ریخته و آن را با حرارت کم به مدت شش دقیقه تفت دهید. این جعفری و کرفس و نعنا تفت داده شده را به همراه لیمو عمانی و زرد چوبه ، فلفل قرمز ، آبغوره ، ربه گوجه فرهنگی به مواد خود در قابلمه اضافه کنید. و خوب هم بزنید تا با گوشت مخلوط شوند و طعم آن ها با هم ترکیب شود. بعد جوش امد ساقه های کرفس را اضافه کرده و کمی حرارت را کم می کنیم تا به مدت 20 تا سی دقیقه خوب خورشت کرفس جا بیافتد. به دوستانی که گوشت گوسفند دوست دارند توصیه می شود که حتما از گوشت گوسفند استفاده کنید چون خورشت شما خوشمزه تر هم خواهد شد پس نگران نباشید اگر دوست دارید از گوشت گوسفند استفاده کنید.
.