خورشت شب یلدا

طرز تهیه خورشت یلدا را از دست ندهید

طرز تهیه خورشت یلدا را از دست ندهید

برای شما در این مطلب وب سایت نازشو ویژه شب یلدا 97 طرز تهیه خورشت یلدا را قرار دادیم. این خورشت در مناطق مختلف ایران به شیوه های مختلف مواد اولیه مختلف تهیه می شود ما تلاش کردیم یکی از خوشمزه ترین انواع خورشت های مخصوص شب یلدا را برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو قرار دهیم که امیدواریم بتوانیم به شما کمک کنیم که این خورشت را به راحتی و بدون مشکلی برای شب یلدا برای مهمان های خود و اعضای خانواده خود تهیه کنید ما تلاش کردیم این دستور را بطور کامل به همراه تمام نکات کلیدی برای شما قرار دهیم و بیشتر این خورشت در بخش شمالی کشورمان ایران تهیه می شود که در ادامه شما می توانید با روش تهیه آن آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه خورشت یلدا

پیاز درشت ۱ عدد
نمک، فلفل ، زردچوبه، دارچین و روغن به مقدار لازم
دانه انار تازه ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری
مرغ ۱ عدد

طرز تهیه خورشت یلدا خوشمزه و مخصوص

برای شروع کار تهیه شما باید مرغ را کمی سرخ کرده و با ۲ لیوان آب به مدت ۱/۵ ساعت روی حرارت ملایم قرار داده تا بپزد. پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.
دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده و خورشت به روغن بیفتد.در صورت قرمز نبودن انارها رب گوجه را اضافه کرده، نمک و ادویه جات را داخل آن می ریزیم. در کنار مرغ یا گوشت پخته شده قرار می دهیم.

توجه داشته باشید که تنها کمتر از یک پیمانه آب داخل خورش باقی مانده باشد. خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد. در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار داد.

امیدواریم که این مطلب هم مورد توجه شما قرار گرفته باشد. و از این مطلب رضایت داشته باشید.