طرز تهیه خورش لپه

برای شما در این مطلب وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو طرز تهیه خورش لپه را قرار دادیم. خورش لپه همون خورش قیمه است که برخی مناطق کشور آن را با خورش لپه می شناسند. پس این مطلب با طرز تهیه قیمه تفاوتی ندارد. اما شما نکات جالبی را در این پست یاد خواهید گرفت که در تهیه خورش لپه می تواند بسیار به شما کمک کند و طعم و مزه این خورش را چند برابر خوشمزه تر کند. کافی است تمام نکات گفته شده در این مطلب را رعایت کنید. در ادامه با مواد لازم برای تهیه یک خورش لپه آشنا می شود که مقدار آن بر اساس این مشخص شده است که برای چهار نفر می خواهد آماده شود پس شما می توانید مقدار آن را بسته به تعداد خود کم یا زیاد کنید امیدواریم این پست مورد توجه شما قرار بگیرد در ادامه همراه سایت نازشو باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش لپه

لپه برای هر نفر ۲ قاشق غذا خوری
سیب زمینی یا سیب زمینی پفکی ۲ عدد
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل  به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوری
پیاز ۲ عدد
لیمو عمانی به مقدار لازم

طرز تهیه خورش لپه

همانطور که می دانید شروع کار تهیه یک خورش لپه خوشمزه از یک روز قبل یا شب قبل آن آغاز می شود که شما باید لپه ها را از روز قبل در مقداری آب خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب ان را تعویض کنید. پیاز ها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. بعد نیز لپه های خیس خورده و گوشت های خرد شده را اضافه کنید. با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. مواد را داخل یک قابلمه مناسب بریزید.

بعد وقتی پیاز ها با گوشت و لپه تفت داده شدند ، داخل قابلمه بریزید و بعد رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید و ب همراه  چند لیوان آب به خورشت اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا خورشت به جوش بیاید ؛ سپس حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت بپزد. یک نکته مهم این است که برای ۴ نفر حدود ۴ لیوان لازم است. اگر دوست دارید کمی خورشت شما آبدار تر شود می توانید یک نصف لیوان دیگر هم اضافه کنید و اگر دمای حرارت گاز بالا بود می توانید کمی دیگر هم به آن آب اضافه کنید اما حالا اگر خیلی کم کنید در انتها احتمالا آب خوشت شما زیاد می شود و باید زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب اضافی تبخیر شود ولی اگر دما زیاد باشد احتمال دارد آب غذای شما تمام شود خورشت شما تلخ و یا بسوزد، دما باید به اندازه ای باشد که خورش قیمه شما حدود 35 تا 45 دقیقه حرارت ببیند تا گوشت و باقی مواد خوب پخته شوند.

خوب تا اینجای کار بیشتر از نصف کار انجام شده است در ادامه گوشت و لپه پختند لیمو عمانی ها را شکسته پوست و تخم های آن را  که باعث تلخی غذا می شود را خارج کنید و بقیه آن را بهمراه نمک و فلفل به خورشت اضافه نمایید. 50 دقیقه دیگر بگذارید خورشت روی حرارت بماند و جا بیفتد. سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج و سیب زمینی سرخ شده یا سیب زمینی پفکی سرو کنید. البته گفتنی است که برخی دوست دارند سیب زمینی را آب پز شده و در ترکیب خورش قرار دهند تا بپزد که هم سالم تر است و هم مزه خوبی پیدا می کند اما این بستگی به شما دارد.