طرز تهیه دلمه کلم با گوشت بوقلمون خوشمزه
در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو برای شما طرز تهیه دلمه کلم با گوشت بوقلمون خوشمزه و جدید را برای شما منتشر کردیم که امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد.
مواد لازم:
۶ پیمانه برنج سفید پخته دانه متوسط (از ۲ پیمانه برنج نپخته مرغوب به دست میآید)
۲ عدد کلم متوسط
۱ کیلو گوشت بوقلمون
۲ عدد تخم مرغ بزرگ
۶ عدد هویج متوسط، رنده شده (۴ تا برای سس همراه دلمه)
۲ پیمانه سس قارچ مارینارا (شما میتوانید از سس مارینارای آموزش داده شده استفاده کنید)
۱/۴ پیمانه سرکه سفید
روغن زیتون
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری خامه ترش
۱ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه دلمه کلم با گوشت بوقلمون خوشمزه
۲/۳ یک قابلمه بزرگ سوپ را با آب پر کنید. آن را به جوش برسانید. ۱/۲ قاشق چایخوری نمک و ۴ قاشق غذاخوری سرکه را به آن اضافه کنید.
اگر برگها را از هم جدا کنید، سریعتر میپزند. وقتی برگهای کلم نرم شدند آنها را بردارید و روی سینی بگذارید تا خنک شوند. شما میدانید که آنها وقتی نرم و آماده هستند ه به رنگ زرد در بیایند و برگهای بزرگ هم به رنگ سبز کمرنگ در میآیند. همین کار را در مورد کلم دوم انجام دهید. اگر نیاز بود آب بیشتری به قابلمه اضافه کنید.
درست کردن مواد میانی
گوشت چرخ کرده و برنج را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
۴ عدد هویج را رنده کنید و در ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۱ قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط به زیاد تفت دهید. وقتی نرم شدند، ۱ پیمانه سس قارچ مارینارا را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
برگهای کوچک: بخش سفت در وسط ته کلم را جدا کنید و آنها را پهن کنید تا راحتتر رول شوند. هر برگ را با دو قاشق از مخلوط گوشت و برنج پر کنید. مواد را در قسمت وسط از سمت ساقه قرار دهید. برگها را از سمت ته شروع به رول کردن کنید همانند یک بوریتو. به این صورت که آنها را رول کنید و کنارهها را به سمت داخل بدهید. (مطابق تصویر).
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. ۲ عدد هویج رنده شده باقیمانده را با ۱ قاشق چایخوری نمک مخلوط مخلوط و تفت دهید. بهم بزنید تا نرم شوند. ۱ قاشق غذاخوری خامه ترش را اضافه کرده و ۱ پیمانه سس قارچ مارینارا را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه دیگر تفت دهید و سپس از روی گاز بردارید.
اگر از قابلمه استفاده میکنید آب را کمی به جوش برسانید، سپس روی آن را گذاشته و به مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید قل بخورد.
اگر از قابلمه سرامیکی ضخمی استفاده میکنید، قبلا آن را در فر ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰ درجه سانتیگراد) با در بسته و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه از قبل در طبقه سوم فر از سمت پایین (یک طبقه قبل از وسط فر)، گرم کنید. وقتی که حباب زد، حرارت را به ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) کاهش میدهیم و حدود ۱ ساعت میگذاریم در فر بماند. دلمه کلم شما آماده است نوش جان کنید.