طرز تهیه دمنوش پاییزی خوش طعم و پرخاصیت
در این مطلب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو شما با دمنوش پاییزی بسیار خوشمزه آشنا می شوید که در ادامه می توانید تهیه این دمنوش را یاد بگیرید.
خواص :
رزماری حاوی میزان قابل توجهی ویتامین C است. این ویتامین در گلها و برگهای آن وجود دارد. این دمنوش در صورت ابتلا به پرفشاری خون، صرع یا گاستریت (ورم معده) توصیه نمیشود.
چی لازم دارم:
آب داغ -یک لیوان
عسل-۲۵ گرم
آب لیموترش – یک قاشق چای خوری
زنجبیل آسیاب شده – نصف قاشق چای خوری
دارچین – 1.5 قاشق چای خوری
زنجبیل و دارچین را در یک لیوان آب جوش بریزید و هم بزنید.
آب لیمو ترش و عسل را نیز اضافه کنید.
اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بماند.
نکته:
اگر فشار خون تان بالاست قبل از مصرف زنجبیل با پزشک مشورت کنید و در مصرف آن زیاده روی نکنید.
چی لازم دارم:
برگ خشک رزماری
یک قاشق غذاخوری
آب داغ -یک لیوان
برگهای رزماری را در آب داغ بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
سپس زیر شعله را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت 10 دقیقه بماند. دمنوش را صاف کنید و روزانه دو تا سه فنجان از آن بنوشید.