طرز تهیه ذرت مکزیکی مخصوص خانگی
برای شما امروز طرز تهیه ذرت مکزیکی یکی از غذا های فوق العاده خوشمزه و پر طرفدار بیرونی را نیز قرار دادیم اما این بار در این پست می خواهیم شما در منزل به راحتی به کمک این آموزش ذرت مکزیکی درست کنید و بدون که از کی کمک بخواهید. خیلی ها شاید ذرت مکزیکی بیرونی را بیشتر ترجیح دهند البته اصل و ریشه غذا به همان بیرون بودنش معروف است اما خیلی شاید وقت نکنند و بسیار هم اعتقاد آنچنانی به غذا های بیرونی ندارند و ترجیح می دهند که خودشان غذا را تهیه کنند و از موادی که برای آن ضرر دارد یا آن را دوست دارند کمتر در آن تهیه ذرت مکزیکی نیز استفاده کنند. ما بسیار در این مطلب سعی کردیم از روش به شما این غذا را آموزش دهیم که به طعم و مزه ذرت مکزیکی بیرون باشد و حتی خوشمزه تر از آن و شما با خلاقیت خود می توانید یک ذرت مکزیکی را درست کنید که بسیار مفید تر از بیرون باشد و برای همه نیز مفید باشد.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی مخصوص و خوشمزه
آبلیموی تازه : 1 قاشق سوپخوری
کنسرو ذرت : 1 عدد
سس مایونز : در صورت تمایل
قارچ خرد شده : 50 گرم
پنیر پیتزا : در صورت تمایل
فلفل سیاه : به میزان لازم
پودر آویشن : 1 قاشق چایخوری
کره گیاهی : 30 گرم
پودر سیر : 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه ذرت مکزیکی مخصوص خانگی
شروع طرز تهیه ذرت مکزیکی مخصوص خانگی با قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و همراه کره گیاهی بسیار کم تفت می دهیم. در محله بعدی نیز کنسرو ذرت را به قارچ ها می افزاییم و به مدت پنج دقیقه درب ظرف را می بندیم تا ذرت ها کاملا داغ شوند. خوب در اینجا باید موادمان را به داخل ظرف دیگری می ریزیم و اجازه می دهیم کمی خنک شوند.کره ، پودر سیر ، پودر آویشن ، فلفل سیاه ، مایونز ، پنیر پیتزا و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. خوب دیگر ذرت مکزیکی آماده شده است. ذکر این نکته هم ضرروی است که ذرت مکزیکی به صورت نیمه گرم سرو می شود و نباید کره زمانی که مواد داغ است اضافه شود،چرا که کره از مواد جدا می شود. همچنین نیز می توانید مقداری سس سفید هم بصورت اضافه داشته باشیم تا هنگام سرو روی ذرت مکزیکی بریزیم امیدواریم این ذرت مکزیکی تهیه شده مورد رضایت شما بوده باشد و نکاتی اگر در این مطلب مشکل داشت هم از طریق دیدگاه نیز برای ما بنویسید تا رفع شود.