در یکی دیگر از مطالب آموزش آشپزی و شیرینی پزی سایت نازشو نیز برای شما طرز تهیه رولت حلوا خوشمره و بی نظیر را برای شما در این مطلب منتشر کردیم رولت حلوا که بسیار مزه فوق العاده دارد اما خیلی ها نیز روش تهیه آن را کامل بلد نیستند اما ما در وب سایت نازشو روشی آسان و با توضیح کامل را درباره روش درست کردن حلوای رولتی نیز قرار دادیم که شما با خواندن این آموزش نیز به راحتی می توانید رولت حلوا را تهیه کنید اما روش که ما در این مطلب به شما آموزش می دهیم بسیار کامل است تا شما بدون حتی اینکه یک بار هم حلوا آماده کرده باشید به آسانی حلوا خوشمزه را در منزل می توانید تهیه کنید و برای خانواده یا دوستان خود نیز سرو کنید امیدواریم که این آموزش راهنمایی جامع برای شما باشد اگر سوالی داشتید می توانید در قسمت دیدگاه بنویسید یا اگر نظری داشتید و می خواهید تجربه خود را در این زمینه با دیگران به اشتراک بگذارید بهترین قسمت دیدگاه است که سایر دوستان هم می توانند به نظرات و تجربیات شما دسترسی داشته باشند با تشکر از همکاری شما در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوا
حلوا.آرد ۲۵۰ گرم
روغن مایع و کره ۲۰۰ گرم
زعفران به مقدار لازم
شربت آب و گلاب ۲ پ
شکر ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
هل ساییده ۱/۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای رولت حلوا
تخم مرغ ۴ تا
نشاسته ذرت ۲۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
آرد ۸۰ گرم
آب جوش 1 ق س .
هل و زعفران مقدار لازم
طرز تهیه رولت حلوا خوشمزه
خوب برویم سراغ طرز تهیه رولت حلوا برای این کار با دقت متن را بخوانید ابتدا بایدآردمون رو تو ظرف مورد نظرمون (روحی بهترینه)یکم تفت میدیم تا به رنگ دلخواهمون برسه.. بعد تفت دادن آرد رو حتما الک میکنیم. حالا روغن و کره رو میریزیم تو ظرفمون و میذاریم رو حرارت تا آب شه.وقتی داره آب میشه همزمان باهاش شربت حلوا رو درست میکنیم. برای این کار شکر و آب رو با هم مخلوط و روی حرارت میذاریم و میذاریم که شکرش حل شه کامل. فقط حل شه. نباید قوام بیاد تا شکر حل شه میریم سراغ بقیه حلوامون. که کره اش آب شده تا الان و آرد رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم. تا حداکثر ۲۰ دقیقه تفت میدیم. آخر های تفت دادنمون که رسید به شربتمون که شکرش فقط حل شده، گلاب و زعفرون و هل رو اضافه میکنیم.
سپس وقتی آرد رو که به رنگ دلخواهمون رسید و تفت گرفت رو از حرارت برمیداریم و شربت داغ داغ رو بهش اضافه میکنیم. باید اینجا صدای جیلیز جیلیزش رو بشنوین. اگه جیلیز جیلیز نکرد بذارین رو حرارت و بهش شربت رو کم کم اضافه کنین. .میزان آب و گلاب برای شربت نصف نصف باشه. ولی گلاب رو بیشتر بریزین بهتره ممکنه این میزان شربت زیاد باشه و یا کم باشه. اگه زیاد بود که یا از اول کم کم اضافه میکنیم و مشکلی پیش نمیاد یا تفت میدیم تا آبش تبخیر شه. ولی اگه کم بود و حلوا یکم خشک شد میتونین کم کم بهش گلاب خالص گرم کرده اضافه کنید.
طرز تهیه رولت حلوا
مرحله دوم کار شما تهیه رولت است که اصلا کار سختی نیست در ادامه نیز شما این مورد هم یاد خواهید گرفت ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا میکنیم. سفیده رو با ۲ ق از شکر میزنیم تا فرم بگیره.زرده رو با بقیه شکر میزنیم تا غلیظ و روشن شه و بعد آب جوش رو اضافه و مجدد واسه ۱۰ دقیقه میزنیم تا غلیظ شه.زعفرون و هل رو اضافه میکنیم.سفیده رو اضافه و با لیسک فولد میکنیم. مخلوط آرد و نشاسته رو اضافه و فولد میکنیم. مواد رو تو سینی ۳۰ در ۴۰ که کفش کاغذ روغنی گذاشتیم و چرب کردیم میریزیم و با پالت پهن میکنیم. سینی رو تو فر ۲۰۰ درجه برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار میدیم. بعد از پخت همونجوری که گرمه رولت رو روی یک پارچه تمیز برمیگردونیم و با همون پارچه رولش میکنیم و میذاریم کنار خنک شه.در نهایت رولت رو باز میکنیم کمی با گلاب مرطوب میکنیم و روش حلوای داغ رو پهن میکنیم لایه حلوا حتما نازک باشه مجدد رول میکنیم و تزیین میکنیم. امیدواریم که توانسته باشیم با این آموزش به شما کمک کرده باشیم همچنین این رولت حلوا ممکن است برای بعضی افراد مناسب نباشد.