در پست برای شما دوستان گرامی که علاقه مند شدید سوسیس هستید طرز تهیه سوسیس خانگی را نیز قرار دادیم. بسیاری از شما حتما سوسیس را بسیار دوست دارید اما در این چند ساله انقدر پزشکان توصیه کرده اند که مصرف آن را کم کنید و یا اصلا نخورید بسیاری از ما آن را بطور کامل کنار گذاشته ایم و اصلا مصرف نمی کنیم اما ما امروز طرز تهیه ی سوسیس خانگی را نیز قرار دادیم که مصرف آن حتما مطمن تر است و شما بهترین مواد را برای تهیه استفاده می کنید و دیگر نگران این نیستید که در این سوسیس از چه گوشتی استفاده شده است ما در این مطلب سعی کردیم تهیه یک سوسیس خوشمره را به شما آموزش دهیم که کمی شاید برای اولین بار برای شما سخت باشد اما حتما بعد از اینکه یک بار درست کنید به راحتی می توانید آن را تهیه کنید و نگران نباشید این آموزش بطور کامل نیز دستور تهیه برای یک سوسیس خانگی را برای شما توضیح داده است که در ادامه نیز می توانید این مطلب آموزشی را بخوانید.
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی
خامه صبحانه: ۱ لیوان
سینه مرغ: ۱ عدد
شیر: ۴ قاشق غذاخوری
پودر سیر: به میزان لازم
تخم مرغ: ۳ عدد
فلفل سیاه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
نان تست: ۳ عدد
پودر آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه سوسیس خانگی
برای این کار تهیه سوسیس خانگی را شروع کنیم شما ابتدا باید نان تست را با شیر کاملا سرد خیس کنید و سپس سینه مرغ چرخ کرده بدون استخان و چربی را با سفیدهی تخممرغ و نان تست خیس خورده مخلوط کنید. و در مرحله بعد هم شما خامه صبحانه سفت شده (خامه ای که در یخچال بوده و سرد شده است) رو به مخلوط سینهی مرغ اضافه کنید. در مرحله بعدی هم شما باید ادویه ها را اضافه کنید نمک، فلفل قرمز و سیاه، آویشن، پودر سیر و هر ادویهای که دوست دارید را در این مرحله به مخلوط اضافه کنید. و همه رو با هم میکس کنید تا یک خمیر کاملا صاف و یکدست به دست آید بعد مواد را داخل یک کیسه فریزر بریزید و نوک کیسه را سوراغ کنید.
خوب تا اینجا بسیار عالی کار را انجام داده اید در ادامه سلفون را روی سطحی که از قبل خیس کردید پهن کنید و مواد را به شکل سوسیس روی سلفون بریزید و سلفون را دورش بپیچید و دو سرش را محکم گره بزنید که آب داخلش نشود. بعد نیز با نخ کمی دور سوسیس را بندید. تا کاملا به شکل لوزی دربیاید.. درون قبلمهای آب بریزید و سوسیسها را داخل قابلمه بریزید. ذکر مورد در طرز تهیه سوسیس خانگی ضروری است که شما نباید بگذارید سوسیسها روی آب بیایند پس یک کاغذ روغنی بردارید وسطش را سوراخ کنید روی سوسیسها بگذارید که سوسیسها بالای آب نیایند. اما در ادامه شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید و بعد شعله را کم کنید و به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا سوسیسها بپزند. خوب به مرحله پایانی کار رسیدیم آنها را از آب خارج کنید و بگزارید سرد شود و بعد از سرد شدن سلفونها را جدا کنید. کمی شاید وقت گیر و سخت برای شما در اولین بار بوده اما الان دیگر یک سوسیس خانگی سالم و خوشمز را نیز توانسید تهیه کنید که از سالم بودن آن نیز مطمن هستید امیدوارم از این آموزش لذت برده باشید.