طرز تهیه سوپ جو پرک

طرز تهیه سوپ جو پرک خوشمزه و مقوی

طرز تهیه سوپ جو پرک خوشمزه و مقوی

برای شما در این پست از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می خواهیم طرز تهیه سوپ جو پرک خوشمزه و مقوی را برای شما منتشر کنیم. این سوپ بسیار پرطرفدار در فصل زمستان طرفداران زیادی دارد و بسیاری از خانواده آن را تهیه می کنند و ما برای آن دسته از عزیزانی که روش تهیه خوشمزه این سوپ را بلد نیستند ما برای شما بطور کامل روش آماده کردن آن را توضیح خواهیم داد تا مثل حرفه ای هایی که چند سال است این سوپ را در خانه درست می کنند سوپ جو پرک را شما هم تهیه کنید.

مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ جوک پرک

جو پرک 2 پیمانه
عصاره مرغ 4 پیمانه
جعفری خرد شده 1/3 پیمانه
پیاز زرد متوسط 1 عدد
خامه پر چرب 1/3 پیمانه
آرد گندم 1 قاشق چایخوری (اختیاری)
نمک و فلفل به میزان لازم
هویج خرد شده 1 پیمانه
کرفس خرد شده 1 پیمانه
قارچ خرد شده 1 پیمانه
کره 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ جو پرک

طرز تهیه سوپ جو پرک خوشمزه و مقوی

طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی یکی از محبوب ترین دستورهای آشپزی به حساب میاد. می پرسید چرا؟ خب معلومه. چون این قدر تنوع و البته طعم فوق العاده ای داره که هیچ کس نمیتونه از اون صرف نظر کنه. سوپ ها معمولا ممکنه به عنوان شام یا پیش غذا سرو بشن. اما سوپ جو پرک برای سرماخوردگی هم خیلی پرطرفداره. از اون جایی که یه غذای محبوب برای بچه ها هم هست باید این نکته رو در نظر داشته باشین که طرز تهیه سوپ جو پرک برای کودک با روش گفته شده توی این دستور، تفاوت زیادی نداره. تنها نکته ی اون، این هست که باید مواد سوپ پوره بشن تا کودک در سرو و جذب این غذا مشکلی نداشته باشه. میتونین سوپ رو آماده کنین و بعدش با میکسر برای کودک دلبندتون اون رو پوره کنین تا از سوپش لذت بیشتری ببره.

در این مطلب ما قراره طرز تهیه سوپ جو پرک بدون مرغ و بدون شیر رو آموزش بدیم. در این سوپ فقط از عصاره مرغ استفاده شده و استفاده از لبنیات در اون کاملا اختیاریه. حالا در ادامه بیشتر توضیح میدیم که چطوری تهیه میشه. اگه رژیم لاغری دارین یا میخواین انواع دیگه ی این سوپ رو یاد بگیرین؛ میتونین به سوپ جو رژیمی و سوپ جو و ماش هم سر بزنین که حسابی لذیذ و دوست داشتنی اند.

مرحله اول:
یک قابلمه بردارید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازها، هویج ها و کرفس های خرد شده را به همراه 2 قاشق غذاخوری کره در قابلمه بریزید و با هم تفت دهید. دو پیمانه آب اضافه کنید و اجازه دهید مواد 15 دقیقه با هم بجوشند.

مرحله دوم:
قارچ های خرد شده، جو پرک و عصاره مرغ را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید مواد روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بپزند. هر از گاهی سوپ را هم بزنید تا جو پرک ها به کف قابلمه نچسبند.

طرز تهیه سوپ جو پرک

مرحله سوم:
وقتی سوپ جو پرک ساده مجلسی به نظر پخته می آید، جعفری های خرد شده را اضافه کنید. سپس به اندازه لازم نمک و فلفل را در سوپ بریزید.

مرحله چهارم:
حرارت را خاموش کنید. خامه پر چرب را در قابلمه بریزید و به خوبی بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سوپ را داغ سرو کنید. برای تزیین کمی جعفری خرد شده روی آن بریزید. و برای طعم دهی بیشتر چند قطره آب لیموی تازه به آن اضافه کنید. نوش جان.

نکات کلیدی تهیه سوپ جو پرک:
اگر در مرحله دوم، پس از گذشت سی دقیقه سوپ شما هنوز به غلظت مطلوب نرسیده بود، یک قاشق چایخوری آرد گندم را با یک چهارم پیمانه آب سرد مخلوط کنید. سپس آن را به سوپ اضافه کنید تا غلظت و بافت بهتری (مانند فرنی) به آن بدهد. اگر دوست دارید سوپ جو شما کاملا بدون لبنیات باشد، میتوانید خامه پر چرب را از فهرست مواد اولیه این غذا کنار بگذارید. هنگام سرو فقط کمی آب لیموی تازه و چند قطره روغن زیتون اضافه کرده و سوپ را نوش جان کنید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  تهیه جغور بغور خانگی خوشمزه