برای شما در این مطلب سایت نازشو مطلبی درباره طرز تهیه سوپ کلم نیز قرار دادیم. در فصل زمستان یکی از بهترین پیشنهادات برای شام تهیه سوپ است اما سوپ کلم یکی از سوپ های است که افراد زیادی نیز با روش پخت آن آشنا نیستند اما در این پست برای شما آموزش درست کردن آن را قرار دادیم تا بتوانید به راحتی نیز در خانه آن را نیز تهیه کنید و به عنوان شام نیز برای خانواده خود نیز تهیه کنید. این سوپ نیز بسیار مقوی است و دارای خواص بسیار زیادی است که می تواند بسیار برای افراد نیز مفید واقع شود. این غذا نیز کلی مواد اولیه فوق العاده خوشمزه و خوش طعم دارد که در مزه دادن به این سوپ نقش اصلی را دارند که در ادامه ابتدا با آن ها و انداه لازم آن نیز آشنا می شوید. در مرحله دوم هم مثل همیشه طرز تهیه سوپ نیز آشنا می شویم که مهم ترین مبحث تمامی مطالب آشپزی سایت نازشو می باشد که در ادامه همراه ما باشید تا با این غذا بیشتر آشنا شوید و بتوانید آن را برای فرزندان خود نیز تهیه کنید. برای دیدن سایر آموزش های آشپزی سایت نازشو می توانید به دسته آشپزی نیز مراجعه کنید و در آنجا با دستورات کلی از غذا های ایرانی و خارجی نیز آشنا خواهید شد که سردگمی شما برای تهیه غذا را نیز کم می کند. و در تصمیم گیری به شما کمک می کند.
مواد لازم برای تهیه سوپ کلم
کلم پیچ تازه خرد شده : 4 پیمانه معادل 230 گرم
عدس قرمز : 1.2 پیمانه
پیاز خرد شده متوسط : 1 پیمانه
سیر قیمه قیمه شده : 2 عدد
هویج درشت خرد شده : 1 پیمانه
روغن : 2 قاشق سوپ خوری
آب مرغ : 6 پیمانه
ریحان تازه خرد شده : 1 قاشق سوپ خوری ( 1 قاشق چای خوری ریحان خشک )
گوجه فرنگی متوسط خرد شده : 1 عدد
نمک : 1.4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه : 1.8 قاشق چای خوری
طرز تهیه سوپ کلم پیشنهادی ویژه برای شام
برای شروع کار طرز تهیه سوپ کلم پیشنهادی ویژه برای شام در ماهی تابه روغن ریخته و شعله را به حالت ملایم قرار می دهیم. سپس پیاز و هویج و سیر را درماهی تابه می ریزیم و در آن را می گذاریم، برای 5 الی 7 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که سبزیجات پخته شوند گه گاه آن را هم می زنیم. سپس در ادامه تهیه این سوپ آب مرغ و ریحان خشک ( در صورت استفاده ) را اضافه می کنیم. در ادامه نیز باید شعله را کم می کنیم و برای 10 دقیقه با در روی شعله می گذاریم.
کلم پیچ و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر صبر می کنیم. در ادامه نیز مرغ و گوجه فرنگی و عدس قرمز و ریحان تازه ( درصورت استفاده ) را اضافه می کنیم و 5 الی 10 دقیقه می پزیم یا تا وقتی که کلم و عدس بپزد. اگر می خواهید از عدس قهوه ای یا زرد استفاده کنید به جای عدس قرمز، شما به مدت پخت بیشتری نیاز دارید. خوب امیدواریم که توانست باشید یک سوپ خوشمزه نیز تهیه کرده باشید.