طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی مقوی و سبک
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان نیز بسیاری در افطاری و شام سعی می کنند از غذا های سبک و مقوی مثل سوپ استفاده کنند تا هم هضم غذا راحت باشد و هم اینکه در این ماه مبارک دچار اضافه وزن نشوند بسیاری بعد از ماه رمضان می گویند با اینکه روزه داشتیم اما اضافه وزن ما کم نشدن بلکه بیشتر هم شده و این بخاطر این است که رژیم غذایی درستی نگرفتید و شما در این ماه باید در زمان افطاری و شام و سحری نیز غذایی را مصرف کنید که انرژی لازم بدن را تامین کند و همچنین سبک باشد که معده را دچار مشکل نکند اما همه اینا شاید در سوپ ها که انواع مختلفی دارند خلاصه می شود شاید سوپ گوجه فرنگی در ماه رمضان زیاد مصرف نشود اما سوپ ها انواع مختلفی دارند که می توانید مناسب خود یکی را انتخاب کرده و آن درست کنید و میل کنید تا در عین حال اینکه غذا را آبکی و زود هضم در بیشتر سوپ ها هستند باعث این می شوند که هم غذا بهتر هضم شود و روند عادی بدن نیز ادامه داشته باشد در این مطلب ما قصد داریم که سوپ گوجه فرنگی را نیز به شما آموزش دهیم که شما نیز اگر از مواد تازه استفاده کنید یکی بهترین نوع های سوپ این سوپ است.
مواد لازم برای تهیه سوپ گوجه فرنگی:
کره : 1 قاشق غذاخوری
جعفری تازه یا خشک : 1 قاشق چایخوری
پیاز متوسط رنده شده : 1 عدد
آرد : 1 قاشق غذاخوری
آب گوشت : 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم
رب گوجه فرنگی : 1قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی متوسط : 4 عدد
ریحان تازه یا خشک : 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی :
برای شروع کار طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی نیز شما می توانید در یک قابلمه متوسط مقداری آب را می جوشانیم. گوجه ها را برای 2 الی 3 دقیقه درآب جوش می اندازیم. آب جوش را خالی می کنیم و می گذاریم گوجه ها کمی خنک شود. با این کار پوست گوجه ها راحت کنده می شود. پوست گوجه ها را می کنیم و آن ها را ریز خورد می کنیم. با همزن خوب هم می زنیم تا به صورت پوره نرم در آید و سپس آن را کنار می گذاریم. در ادامه نیز دقت فرمایید تا در تهیه این سوپ دچار مشکل نشوید شما باید کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنید . پیاز خرد شده یا رنده شده را در کره تفت می دهیم تا نرم و طلائی شود. آرد را اضافه می کنیم و به مدت 2 دقیقه هم می زنیم. سپس رب گوجه را اضافه می کنیم و باز هم به مدت 1 الی 2 دقیقه هم می زنیم. گوجه های پوره شده و آب گوشت و نمک را می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید. پس از اینکه سوپ جوش آمد، حرارت را کم می کنیم و می گذاریم به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم بخار کند. در مرحل پایانی فلفل سیاه را اضافه می کنیم و در هنگام سرو روی آن ریحان و جعفری می ریزیم و داغ سرو می کنیم. خوب در پایان حتما از طعم و مزه این سوپ راضی خواهید بود اگر انتقادی هم داشتید برای ما در در قسمت دیدگاه نیز بنویسید.