طرز تهیه سیب پخته

طرز تهیه سیب پخته خانگی

طرز تهیه سیب پخته خانگی

برای شما در یکی دیگر از مطالب آموزشی سایت نازشو  طرز تهیه سیب پخته خانگی را قرار دادیم. سیب پخته یکی از دسر های خوشمزه است که در فصل پاییز و زمستان بیشتر آن را تهیه می کنند. همانطور که می دانید سیب یکی از پرخاصیت ترین میوه های جهان است و حتی در کشوری مثل انگلیس مثالی وجود دارد که اگر روزی یک سیب بخورید به پزشک نیاز پیدا نمی کنید. همچنین در طب سنتی ایران سیب دارای خواص فراوان می باشد و مطمن اند سیب پخته هم از این خاصیت ها مستثنا نیست و بسیار خاص را برای شما دارد. شما برای تهیه این دسر اصلا کار سختی را در پیش ندارید و فقط در چند دقیقه می توانید آن را تهیه کنید زمان تهیه این دسر از یک ساعت بیشتر نمی شود.

مواد لازم برای تهیه سیب پخته خانگی

• یک چهارم فنجان شکر قهوه ای
• سه چهارم فنجان آب جوش
• یک چهارم فنجان کشمش یا مویز
• 1 قاشق چایخوری دارچین
• 4 عدد سیب
• یک چهارم فنجان گردوی خرد شده
• 1 قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه سیب پخته خانگی

برای شروع کار تهیه این دسر شما ابتدا فر را بگذارید در دمای 375 درجه فارنهایت گرم شود. سیب ها را بشویید. هسته آنها را تا یک سانت مانده به ته سیب دربیاورید. با قاشق دانه های آنها را خالی کنید و کمی حفره داخل آنها را بازتر کنید. سپس در کاسه کوچکی، شکر، دارچین، کشمش/مویز و گردوها را مخلوط کنید. سیب ها را داخل ظرف فر بچینید و آنها را از این مواد پر کنید. روی هر کدام از سیب ها یک چهارم قاشق غذاخوری کره بگذارید. آب جوش به ظرف فر اضافه کنید و حدود 30 تا 40 دقیقه در فر بگذارید بپزد تا سیب ها نرم شوند. حواستان باشد که له نشوند. سپس از فر درآورده و با آب داخل ظرف آنها را چندبار خیس کنید. به همین آسانی توانستید یک دسر فوق العاده را تهیه کنید.