طرز تهیه شامی با بادمجان
بی شک شامی یکی از غذا های بسیار ساده و خوشمزه میان بسیاری از خانواده ایرانی است شامی ها به علت سادگی در تهیه و اینکه درست کردن آن اصلا وقت گیر نیست بسیار پرطرفدار است و در عین حال شامی های بسیار خوشمزه هستند و این ها دلایلی هستند که ما مختلف شامی را برای شما در وب سایت نازشو قرار دهیم و در این پست می خواهیم طرز تهیه شامی با بادمجان را به شما آموزش دهیم. این شامی بسیار خوش طعم و مزه است و اگر تا به حال آن را تهیه نکردید پیشنهاد می کنم حتما آن را درست کنید. ما در این پست برای شما دستور تهیه این شامی را برای 3 تا 5 نفر را قرار دادیم. و اندازه مواد اولیه براساس این تعداد در نظر گرفته شده است و شما می توانید بسته به تعداد خود مقدار مواد را بیشتر کنید. در ادامه با مواد که برای آماده کردن شامی نیاز دارید آشنا می شوید و مقدار مورد نظر آن هم می توانید مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه شامی بادمجان خوشمزه خانگی
1 ق س آرد گندم
1 عدد تخممرغ
1 عدد سیبزمینی خام
1 عدد پیاز
به میزان لازم نمک و فلفل
2 عدد سیبزمینی پخته
2 عدد بادمجان
1 ق س ماست
طرز تهیه شامی بادمجان
برای شروع کار تهیه شما باید بادمجان ها را درون فر یا روی اجاق گاز کبابی کنید. پوست بادمجان ها را بگیرید و سپس آنها را ساطوری کنید تا خوب نرم شوند. سپس باید در یک ظرف مناسب سیبزمینیها را رنده کنید و در ادامه پیاز را هم رنده کنید و آب آن را بگیرید. تخممرغ، ماست و پیاز را به سیبزمینی اضافه کنید. بادمجان ساطوری شده را روی مواد بریزید و با نمک و فلفل خوب هم بزنید. اگر مایه شامی شل بود، یک قاشق غذاخوری آرد گندم هم به آن اضافه کنید.
وقتی مایه شامی آماده شد، درون تابه روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد بهاندازه یک قاشق از مایه شامی درون تابه بریزید و سرخ کنید. اگر دلتان میخواهد شامیتان گوشت داشته باشد، 150 گرم گوشت چرخ کرده به موادتان اضافه کنید. امیدواریم از طری تهیه این غذای فوق العاده ساده و خوشمزه لذت برده باشید و کامل آن را یاد گرفته باشید.