شکلات داغ یکی دسر در هوای سرد است که بسیار خوشمز است و بیشتر افراد آن را دوست دارند. اما بعضی ها حتی در هوای گرم تابستان هم شکلات داغ می خورند شکلات داغ که در کشور سوئیس ابداغ شد و کم کم به سایر کشور های جهان از جمله ایران وارد شد و طرز تهیه شکلات داغ در ایران خیلی زود جا افتاد و مردم دیگر خود از سوئیسی ها بهتر این دسر زمستانی را درست می کردند. در هوای سرد این نوشیدنی گرم می تواند یک پیشنهاد فوق العاده باشد. تهیه شکلات داغ بسیار آسان است و هرکس با مواد لازم اولیه شکلات داغ می تواند آن را در منزل تهیه کرده و در کنار خانواده آن را میل کرد. در ادامه همراه سایت نازشو باشید تا با این آموزش تهیه دسر زمستانی آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه شکلات داغ
خامه : یک قاشق غذا خوری
شیر : یک لیوان
پودر کاکائو : دو قاشق چای خوری
شکلات تخته ای : 110 گرم
شکر : به مقدار لازم
طرز تهیه شکلات داغ خوشمزه در منزل
خوب برای شروع کار مواد را در یک ظرف مناسب ریخته بعد مواد را با هم ترکیب کنید و بعد روی حرارت قرار دهید و به طور منظم هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. بعد در فنجان یا لیون مورد نظر بریزید و آن را در کنار دوستان یا خانواده میل کنید برخی ترجیح می دهند بجای اینکه شکر بریزن از از یک چیز کیک یا کیک کنار شکلات داغ استفاده کنند اما اگر دوست داشتید می توانید هم از شکر و از کیک استفاده کنید. توصیه می شود این دسر در فصل سرما استفاده شود. همچنین برخی از افراد که مشکل چربی دارند بهتر است از شیر کم چرب استفاده کنند و دوستانی که مشکل قند دارند حد امکان از شکر استفاده نکنند. همچنین استفاده از خامه برای افرادی که مشکل ایجاد می کند استفاده نشود. برخی می توانند بجای شکر و خامه از عسل هم در شکلات داغ استفاده کنند. تا طعم شیرینی داشته باشد.