طرز تهیه شیرینی آلمانی مخصوص و خانگی

ما امروز در وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو برای شما طرز تهیه شیرینی آلمانی خانگی که با ادویه های خاص درست می شود را قرار دادیم اگر تا بحال شیرینی آلمانی تهیه نکردید شاید بسیار برای شما عجیب باشد که این نوع چه نوع شیرینی است ادویه مختلفی دارد که ممکن است طعم شیرینی را تند کنند اما همین مزه مختلف این شیرینی بسیار پرطرفدار است اگر تصمیم گرفتید این شیرینی را برای پذیرایی از مهمان ها درست کنید در این مطلب همراه ما باشید مواد لازم که ما در این مطلب استفاده کردیم برای 14 تا 15 نفر می تواند کافی باشد. سعی کنید مواد گفته شده را به اندازه استفاده کنید تا مزه این شیرینی کامل مثل اصل همان چیزی که به آلمان سفر می کنید شود ما تمام نکات لازم را برای شما قرار دادیم و شما با کمی دقت و خواندن درست مطلب می توانید این شیرینی های خوشمزه را به عنوان عصرانه درست کنید و از میل کردن آن لذت ببرید.

مواد لازم تهیه شیرینی آلمانی مخصوص و خانگی

تخم مرغ 1 عدد بزرگ
فلفل آسیاب شده ¼ قاشق چای‌خوری
دارچین ¾ قاشق چای‌خوری
فلفل شیرین ½ قاشق چای‌خوری
جوز هندی آسیاب شده ¼ قاشق چایخوری
وانیل خالص ½ قاشق چایخوری
میخک آسیاب شده ¼ قاشق چایخوری
آرد شیرینی پزی 2 و ¼ فنجان
کره ½ فنجان (در دمای اتاق)
بیکینگ پودر ¼ قاشق چایخوری
شکر قهوه ای ¾ فنجان
شکر 1 و ¼ فنجان
عسل ¼ فنجان

طرز تهیه شیرینی آلمانی مخصوص و خانگی

برای اینکه مراحل کار سریع تر پیش برود از قبل فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. شکر قهوه‌ ای را داخل یک کیسه کاغذی قهوه‌ ای بریزید. استارت کار اصلی از اینجا شروع می شود که شما باید در یک کاسه متوسط آرد، فلفل، دارچین، فلفل شیرین، جوز هندی، میخک، و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

سپس مواد چون کره، شکر قهوه‌ ای و عسل را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط به مدت 3 دقیقه بزنید تا مخلوط پف‌دار شود. تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کرده وبزنید. حالا سرعت همزن را آهسته‌تر کنید و مخلوط آرد و ادویه‌جات را که در مرحله قبل آماده کردید، اضافه کنید. از خمیر حاصل به اندازه یک قاشق غذاخوری بردارید و با آن یک توپ 3 سانتی‌متری درست کنید. این کار را تکرار کنید تا خمیر تمام شود. حالا توپ‌هایی که درست کرده‌اید را با فواصل 4 سانتی‌متری روی ورقه‌های پخت بچینید (خمیر می‌تواند در این مرحله در کیسه‌های بدون هوای پلاستیکی تا 1 ماه فریز شود).

در گام نهایی کار شما باید شیرینی‌ ها را بپزید تا سفت و طلائی شوند و هنگام لمس کردن تا حدودی ترد باشند (به مدت 15 دقیقه). حالا شیرینی‌ها را بیرون بی‌آورید و اجازه دهید تا 10 دقیقه بر روی سطح میله‌ای فلزی سرد شوند. حالا شیرینی‌ها را داخل کیسه کاغذی که در آن شکر قهوه‌ای ریخته‌اید بریزید و کیسه را تکان دهید تا شیرینی‌ها کامل با شکر قهوه‌ ای پوشیده شوند. سپس اجازه دهید شیرینی‌ها خنک شوند و آن‌ها را در یک ظرف در بسته و بدون هوا قرار دهید. شما توانستید با این آموزش یک شیرینی بین المللی خوشمزه درست کنید که برای پذیرایی از مهمان و همچنین برای خوردن یک عصرانه مقوی بسیار پیشنهاد عالی می باشد.