در یک مطلب آشپزی دیگر سایت نازشو برای شما طرز تهیه شیرینی جدید برای عید 97 را قرار دادیم. خوب دیگر با نزدیک شدن هرروز به عید نوروز 97 مطالب آشپزی ما بیشتر اختصاص دارد به تهیه شیرینی های جدید برای عید که می تواند کمکی باشد به اعضای خانواده ها برای اینکه بتوانند خودشان به تنهایی بتوانند شیرینی امسال عید نوروز خود تهیه کنند و حتی بهتر از شیرینی های بازار و این اصلا کار سختی نیس که شما شیرینی عید را خودتان تهیه کنید چون آموزش های ما به ساده ترین شکل اما حرفه ای ترین صورت به شما آموزش درست کردن انواع شیرینی را می دهد و هدف ما این است که ما مطالب را پیچیده نکنیم و صورت ساده نیز توضیح دهیم. تا هم مخاطبان بتوانند از مطالب ما استفاده کنند و هم اینکه فقط صرفه اینکه یک مطلب جدید بزاریم نباشد و توانست باشید این مطلب برای تمام مخاطبانی که از این مطلب دیدن می کنند مفید واقع شود. گفتنی است که شیرینی که می خواهیم به شما یاد دهیم تارت نارگیلی است که حتما تا بحال استفاده کرده اید و مواد لازم که ما امروز تهیه می کنیم 10 تا 14 است که می توانند از این مقدار مواد تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی جدید برای عید 97
مواد لازم برای تهیه خمیر بریزه :
آرد ………………………………………………250 گرم
تخم مرغ ………………………………………..یک عدد
شیر ……………………………….یک قاشق غذاخوری
پودر شکر ………………………………………. 20 گرم
کره …………………………………………… 180 گرم
رنده پوست لیمو ترش …………نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه داخل تارت نارگیلی :
پودر نارگیل ……………………………………….. 2 پیمانه
شکر………………………………………………. 1.5 پیمانه
سفیده تخم مرغ ………………………………………4 عدد
آب لیمو ترش تازه ………………………یک قاشق چایخوری
پودر پسته …………………………………..کمی برای تزیین
طرز تهیه خمیر تارت نارگیلی شیرینی جدید برای عید 97 :
کره را به همراه پودر شکر و شیر هم می زنیم تا مخلوط شوند
سپس رنده پوست لیمو یا وانیل را به همراه تخم مرغ اضافه می کنیم
بعد از یکدست شدن مواد آرد را روی آن الک می کنیم
و در حد مخلوط شدن ورز می دهیم چون در صورت ورز دادن بیش از حد خمیر روغن انداخته و خراب می شود
خمیر را به مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس مورد استفاده قرار می دهیم
طرز تهیه تارت نارگیلی شیرینی جدید برای عید 97 :
برای شروع کار طرز تهیه تارت نارگیلی خمیر تارت را درون قالبهای مخصوص تارت یا قالبهای کیک یزدی که کمی چرب کرده ایم قرار داده طوری که کف و دیواره قالب کاملا با خمیر به قطر 2 تا 3 میلی متر پوشیده شود سپس با چنگال چند سوراخ در خمیر ایجاد می کنیم تا خمیر پف نکند
بعد میریم سراغ مواد درون تارت پودر نارگیل ، شکر و سفیده تخم مرغ را روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم تا گرم شده و شکر حل شود بعد از روی حرارت برداشته آب لیمو را اضافه کرده کنار می گذاریم
بعد از سرد شدن کامل درون تارت ها ر با این مایه پر می کنیم
و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه طبخ می کنیم رنگ شیرینیها باید طلایی شود بعد از خارج کردن از فر روی تارتها را بوسیله برس کمی شربت مالیده با پودر پسته تزیین می کنیم. اگر دیدی که عکس شاخص ما برای شما جذاب نیست نگران نباشید شاید شما هم اولین بار بعد از تهیه این شیرینی چنین شکلی را مشاهده کنید اما بعد از اولین بار حتما خیلی بهتر از این شکل خواهد برای همین این عکس گذاشتیم که شما ناامید نشوید.