طرز تهیه شیرینی خرمایی برای عید نوروز 97

سال جدید هم در راه است و بسیاری از مردم ایران خود را آماده جشن گرفتن نوروز باستانی می کنند و یکی از کار های که خانم ها مخصوص انجام می دهند یاد گرفتن پخت شیرینی برای عید است که در عید نیز درست کنند و ما در این مطلب هم به سراغ این موضوع رفتیم و برای شما آموزش طرز تهیه شیرینی خرمایی برای عید نوروز  97 را نیز قرار دادیم. اما تهیه این شیرینی برای عید کار آسانی نیست و لازم است که شما با دقت این مطلب را کامل خوانده و قبل از عید یک بار این شیرینی را نیز درست کنید تا وقتی برای مهمان های عید خود درست می کنید همه از آن تعریف کنند چون درست کردن شیرینی با تکرار هر بار بهتر از بار قبلی می شود و خود را از اعلان برای درست کردن شیرینی های عید آماده کنید که سایت نازشو برای شما کلی خبر های خوب در این زمینه داره و امثال شیرینی های عید 97  خود را به راحتی می توانید با دنبال کردن سایت نازشو نیز تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی خرمایی برای عید نوروز 97

گلاب : یک چهارم پیمانه (۵۰ میلی لیتر)
آرد : دو پیمانه (۲۵۰ گرم)
شکر پودر شده : ۲۰ گرم
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل شکری یک دوم قاشق چایخوری
آب : یک چهارم پیمانه (۵۰ میلی لیتر)
زرده تخم مرغ : یک عدد

مواد لازم برای خمیر وسط شیرینی خرمایی

جوز هندی یک هشتم قاشق چایخوری
کره ۲۵ گرم
مغز گردو (خرد شده) ۱۰۰ گرم
پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری
خرما (بدون هسته) ۲۰۰ گرم
دارچین یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی خرمایی برای عید نوروز 97

برای شروع کار طرز تهیه شیرینی خرمایی برای عید نوروز 97 نیز شما باید ابتدا در ظرفی مناسب آرد، شکر پودر شده و نمک را الک کنید؛ مواد را کاملا مخلوط کنید. سپس کره را ذوب کنید و اجازه بدهید سرد شود بعد آن‌ها را داخل ظرف دیگری بریزید و زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید. حالا وانیل را اضافه می‌کنیم. بعد نیز شما باید سراغ گلاب بروید  و گلاب را هم به مواد بالا اضافه می‌کنیم. عطر و تازگی گلاب خیلی مهم است؛ بهتر است که از گلاب با کیفیت و مرغوب استفاده کنید. آب را هم اضافه می‌کنیم؛ آب باید هم دمای اتاق باشد. خوب دیگه تا اینجا نیمی از کار اولیه را گذراندید حال باید با دقت بیشتری بخوانید. حالا با همزن دستی مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند و مایع یکدستی داشته باشیم. در ادامه نیز وسط مخلوط آرد را گود می‌کنیم و مخلوط زرده را به آن اضافه می‌کنیم.
با دست مواد را ورز می‌دهیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم. به دلیل وجود کره نهایتا خمیر لطیفی داریم که اصلا به دست نمی‌چسبد. روی خمیر را با سلفون پوشانده و اجازه می‌دهیم در دمای محیط یک ساعت استراحت کند. بعد در مدتی که خمیر استراحت می‌کند مواد داخل شیرینی را آماده می‌کنیم. کره را در ماهیتابه ریخته بعد خرما، دارچین پودر شده، هل و جوز هندی رنده شده را به آن اضافه می‌کنیم و چند دقیقه تفت می‌دهیم. سپس مواد را از روی حرارت برداشته و اجازه می‌دهیم خنک شوند. سپس اگر از خرمایی استفاده می‌کنید که پوست ضخیمی دارد بهتر است که پوست آن را جدا کنید. در صورتی که خرما بیش از حد چسبناک بود مجددا کمی کره اضافه کنید. سپس از اینکه خمیر استراحت کرد آن را روی سطح کار با وردنه پهن می‌کنیم بعد آن را به مستطیل‌های یک اندازه برش می‌زنیم من خمیر را به شکل نواری با ابعاد ۳×۱۰ سانتی متر برش زدم. در این مرحله از کار لازم است خرما‌ها را روی برش‌های خمیر قرار می‌دهیم. سپس با دقت دونه دونه همه را رول می‌کنیم و دو سر آن‌ها را بهم می‌چسبانیم و گردشان می‌کنیم. آن‌ها را در سینی فر می‌چینیم. حالا سینی را حدودا 11 دقیقه در فر با دمای 180سانتیگراد که از قبل گرم شده قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها کاملا بپزند. آن‌ها را از فر خارج کرده و اجازه می‌دهیم در دمای محیط خنک شوند. حال موفق شدید یک شیرینی خوشمزه برای عید نوروز سال 97 نیز درست کنید.

مطالب مرتبط