طرز تهیه شیرینی عید 97
در چند مطلب قبلی سایت نازشو برای شما دستور پخت چند نوع شیرینی برای عید نوروز 1397 را قرار داده بودیم و امروز طرز تهیه شیرینی عید 97 را نیز در یک نوع دیگر را به شما آموزش می دهیم که اسم این نوع شیرینی که می خواهیم امروز به شما آموزش دهیم کلمپه است اگر کرمانی باشید به خوبی این شیرینی را می شناسید و می دانید که این شیرینی برای عید خیلی در کرمان نیز تهیه می شود و هدف ما امروز در سایت نازشو این است که این شیرینی خوشمزه برای عید کرمانی ها را بر روی تمام سفر های استان های دیگر نیز ببینیم و می خواهیم به شما آموزش دهیم که طرز تهیه کلمپه خوشمزه چگونه است تهیه کلمپه که شاید یکی از آسان ترین کار برای کرمانی ها باشد اما بسیاری از مردم کشور ما نیز با تهیه آن آشنایی ندارند و ما در این مطلب برای شما توضیح کوتاهی درباره این شیرینی را نیز قرار دادیم و سپس سراغ مواد لازم برای تهیه کلمپه و دستور پخت کلمپه نیز رفتیم تا شما با اطلاعات کامل نیز بتوانید این شیرینی را برای عید امثال روی سفره خود نیز قرار دهید.
کُلُمپه یک نوع شیرینی مخصوص است. که عموما در شهر کرمان و راور پخته می شود.این شیرینی مخصوص ترکیب خاصی دارد و مواد اصلی آن را خرما ، آرد ، ادویه و روغن تشکیل میدهند.کلمپه شکلی شبیه کلوچه دارد ، با این تفاوت که داخل آن خرما وجود دارد کلمپه یکی از خشمزه ترین شیرینی ها بوده و عموما همه ذائقه های مردم ان را پسند میکنند.
مواد لازم برای تهیه شیرینی عید 97
پودر پسته: برای تزئین به میزان لازم
آرد: 1000 گرم
روغن جامد یا کره: 350 گرم
شکر: 250 گرم
پودر زنجبیل، هل و جوز هندی: از هر کدام به میزان لازم
پودر هل یا عرق هل: مقدار لازم
خرما: نیم کیلو
گردوی خرد شده: یک لیوان
شیر و آب ولرم: یک فنجان
تخممرغ: 2 عدد
طرز تهیه شیرینی عید 97 ( طرز تهیه کلمپه کرمانی شیرینی مخصوص برای عید 97)
برای شروع کار طرز تهیه کلمپه کرمانی شیرینی مخصوص برای عید با تخممرغ ها شروع می کنیم و آن ها را در ظرفی میشکنیم و با هل یا وانیل و روغن مخلوط کنید. آرد را قبلا الک کرده و کمکم به مواد اضافه نمایید. سعی کنید آب و شیر را به میزان مساوی با مواد افزوده و خوب هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.
هسته خرماها را درآورید و با جوز هندی رندهشده و پودر زنجبیل و گردوی خرد شده، مخلوط نموده و خمیریشکل شود و این خمیر، مواد میانی کلمپه است. از خمیر، به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست آن را باز کنید و از مواد میانی، مقداری وسط خمیر باز شده بگذارید و دوباره آن را ببندید و با فاصله در سینی فر چیده و روی آن مهر بزنید و پودر پسته بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه قرار دهید. سپس از فر بیرون آورده و در ظرف دردار گذاشته و با چای یا شیر داغ از مهمانان خود پذیرایی نمایید. خوب امیدواریم که توانسته باشید یک کلمپه خوشمزه تهیه کرده باشید اگر علاقه مند هستید با آموزش های شیرینی بیشتر نیز همراه سایت نازشو باشید می توانید از مطلب طرز تهیه 5 شیرینی مخصوص برای عید نوروز 97 نیز بازید کنید.