طرز تهیه قارچ سوخاری مخصوص و خوشمزه خانگی
برای شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو برای شما طرز تهیه قارچ سوخاری مخصوص و خوشمزه خانگی را قرار دادیم. قارچ سوخاری از غذا های رستورانی بسیار معروفی است که بسیار دوست دارند بیرون از منزل آن را میل کنند چون فرض دارند که نمی توانند به خوشمزگی بیرون در خانه این غذا را تهیه کنند. در کل در چندین نوع این غذا تهیه می شود که ما یکی از خوشمزه ترین نوع های آن را برای شما قرار دادیم که بسیار هم مزه خوبی دارد و روش تهیه آسانی هم دارد توصیه می کنم که اگر این غذا را دوست دارید حتما با این دستور آن را تهیه کرده و در منزل امتحان کنید با نوع رستورانی آن مقایسه کنید. در ادامه همراه ما باشید. این نوع تهیه معروف به قارچ سوخاریشکم پر با پنیر خامه ای است.
طرز تهیه قارچ سوخاری مخصوص و خوشمزه خانگی
20 عدد قارچ
4/1 قاشق چایخوری پودر سیر و پودر فلفل قرمز
آرد سوخاری به مقدار لازم
250 گرم پنیرخامه ای
3 عدد تخم مرغ
2 عدد پیازچه متوسط
نصف قاشق چایخوری نمک
1 پیمانه آرد
فریز کردن قارچ را بصورت ساده یاد بگیرید
طرز تهیه قارچ سوخاری مخصوص و خوشمزه خانگی
برای شروع کار شما باید بعد ار تمیز کردن قارچ ها، دنباله آنها را از کلاهک جدا میکنیم طوری که قارچ آسیب نبیند. پنیر خامه ای، نمک، پودر فلفل و سیر و پیازچه های خرد شده را با هم مخلوط می کنیم. داخل قارچ ها را با مواد پر می کنیم. در کاسه های جداگانه آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری می ریزیم. قارچ ها را به ترتیب داخل آرد، سپس تخم مرغ کرده و در نهایت آغشته به پودر سوخاری می کنیم. جهت نشستن مواد روی قارچ ها 10 دقیقه صبر می کنیم.
در ادامه برای جلوگیری از بیرون زدن پنیر خامه ای به هنگام سرخ کردن، نیم ساعت قارچ ها را در یخچال می گذاریم تا سفت شود. قارچ ها را در روغن داغ تا زمانی که رنگ آنها قهوه ای طلایی شود. سرخ می کنیم. قارچ ها را روی آبکش یا دستمال برای خروج روغن اضافی می گذاریم. به همین راحتی یکی از بهترین غذای رستورانی را تواسنتید در منزل تهیه کنید.