طرز تهیه ماهی سوخاری مخصوص وخوش طعم
یکی دیگر از دستور های جدید آشپزی سایت نازشو که برای شما قرار دادیم طرز تهیه ماهی سوخاری یکی از غذا هایی که مورد علاقه تمامی سنین است و بسیار از پدر و مادر ها برای اینکه کودکان خود را به خوردن ماهی عادت دهند سعی می کنند از ماهی سوخاری آن ها را علاقه مند کنند که روش می توانند گفت که درصد اینکه آن ها به خوردن ماهی عادت کنند بسیار زیاد است چون غذا های سوخاری بسیار مورد پسند کودکان و جوانان و در بین آن بسیاری بخاطر سوخاری بودن و طعم خوب آن خوردن ماهی را در برنامه غذایی خود قرار می دهند و این بسیار خبر خوبی است امیدواریم که این درست کردن ماهی سوخاری را دوست داشته باشید. و آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید اگر سوالی هم درباره تهیه این غذا داشتید به ما اعلام کنید.
مواد لازم برای تهیه ماهی سوخاری مخصوص وخوش طعم
– یک حبه سیر (رنده شود)
– یک پیمانه سس مایونز
– 675 گرم فیله ماهی (هر نوع ماهی دلخواه)
– نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
– پوست نصف لیموترش (رنده شود)
– 2 قاشق چای خوری آب لیموترش
– یک قاشق سوپ خوری گشنیز تازه (خرد شود)
– تعدادی لیموترش برای سرو
– 2 عدد تخم مرغ (زده شود)
– مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی
– 115 گرم یا 2 پیمانه آرد سوخاری
– نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه ماهی سوخاری مخصوص وخوش طعم
طرز تهیه ماهی سوخاری خوشمزه شما باید ابتدا سس مخصوص را آماده کنیم، سس مایونز، سیر رنده شده، پودر فلفل قرمز، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش و گشنیز خردشده را خوب با هم مخلوط کرده، سپس با نمک و فلفل سیاه طعم دار کنید. پس از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، کاسه محتوای سس را به یخچال منتقل کنید. در ادامه موارد فیله ماهی ها را شسته و پس از خشک شدن، به صورت تکه های نواری 4 تا 5 سانتی متری خرد کنید. بعد هریک از فیله های نواری را در تخم مرغ زده شده فرو ببرید و پس از آن، در آرد سوخاری بغلتانید. وقتی که مقداری از فیله ها را به همین صورت آماده کردید، آنها را سرخ کنید. تا اینجا امیدواریم که به راحتی توانست باشید موارد را رعایت کرده باشید. برای سرخ کردن فیله ماهی ها، قابلمه گودی آماده کرده و مقداری روغن در آن بریزید. قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن خوب داغ شود.
بعد آن تعداد از فیله ماهی ها را که آماده کرده بودید، داخل روغن بریزید و بگذارید سرخ شود. هنگامی که فیله ماهی ها به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای درآمد، آنها را از روغن خارج کرده و داخل صافی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود. در فاصله سرخ شدن فیله ماهی ها، بقیه را آماده کرده و پس از خارج کردن هریک از فیله ها از داخل روغن، یکی دیگر را جایگزین کنید. در پایان، فیله ها را در ظرفی چیده و سس مایونز با طعم لیموترش را به صورت جداگانه همراه چند برش لیموترش سرو کنید. به جای آرد سوخاری می توانید از پودر خمیر داخل نان های فانتزی هم استفاده کنید. خوب امیدواریم لذت برده باشید از طرز تهیه ماهی سوخاری خوشمزه امیدواریم که مورد توجه شما قرار گرفته باشد و لذت کافی را برده باشید.