طرز تهیه مربای خرمالو فوق العاده خوشمزه
در فصل پاییز یکی از خوشمزه ترین مربا هایی که می توانید درست کنید مربای خرمالو است که بسیار خوشمزه و مقوی است و شما در این مطلب از وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو یاد خواهید گرفت که چگونه در منزل این مربا پاییزی را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای خرمالو
سیب رنده شده 1 عدد
آبلیمو 1 ق س
هل سبزنیم کوب 1 ق چ
خرمالو ی رسیده 400 گرم
گلاب 1 لیوان
طرز تهیه مربای خرمالو فوق العاده خوشمزه
برای شروع کار تهیه مربا خرمالو ابتدا باید پوست خرمالوها را جدا کنید و بعد سیب را پوست بکنید و رنده کنید. سیب رنده شده را به همراه شکر داخل یک قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت قرار دهید .گلاب را هم در این فاصله اضافه کنید و اجازه دهید گلاب با شکر حل شده بجوشد . بعد حرارت زیر قابلمه را کم کنید و مدام کف روی مربا را با قاشق بگیرید تا هم تلخی آن گرفته شود و هم رنگ مربا شفاف شود. پس از اینکه شهد مربا انقد جوشید که قوام آورد، خرمالوی پوست گرفته شده را به شهد مربا اضافه میکنیم تا به مدت 5 دقیقه خرمالو هم با بقیه مواد بجوشد و جا بیفتد .در پایان پخت هم آبلیمو و هل را اضافه میکنیم و مربا را از روی حرارت بر میداریم و درقابلمه را میگذاریم و یک 12 ساعت اجازه میدهیم بماند و کم کم سرد شود.سپس مربای آماده شده را داخل ظرف مورد نظر میریزیم و در آن را میبندیم و در یخچال نگهداری میکنیم.