طرز تهیه مربای هلو

طرز تهیه مربای هلو به سبک حرفه ای ها

طرز تهیه مربای هلو به سبک حرفه ای ها

در این مطلب آموزشی وب سایت نازشو می خواهیم طرز تهیه مربای هلو و شلیل از میوه های بسیار خوشمزه تابستانی را به شما آموزش دهیم. مربای هلو که بسیار محبوب است بهترین فصل تهیه آن اوایل تابستان است که قیمت مناسبی دارند و تازه هستند و مربای این میوه بسیار خوشمزه می شود و ما به شما آماده کردن حرفه ای این مربا را آموزش می دهیم که حتی اگر تا بحال تجربه درست کردن مربا هم نداشتید بتوانید یک مربای حرفه ای آماده کنید و از میل کردن آن لذت ببرید. طرفداران میوه هلو و شلیل حتما تا انتهای این پست را دنبال کنند نکات بسیاری یاد خواهیم گرفت.

مواد لازم برای تهیه مربا

شکر: 1 کیلو
خلال بادام یا پرک بادام: به مقدار لازم
زعفران: چند پر
شلیل (شبرنگ) بدون هسته: 500 گرم
دانه های هل: به مقدار لازم
هلو زعفرانی بدون هسته: 500 گرم
آب: 1 پیمانه

طرز تهیه مربای هلو به سبک حرفه ای ها

طرز تهیه مربای هلو

برای شروع کار شکر را به همراه آب درون قابلمه لعابی ریخته و روی شعله ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم شکر حل شود و شربت بجوشد. باید شربت به قوام کامل برسد. و در این مرحله نباید زیاد هم بزنید چون باعث شکرک زدن مربای شما می شود. شلیل و هلوها را با سلیقه دلخواه برش زده و بعد از قوام آمدن شربت، به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا میوه ها بپزد ولی له نشود. در این مرحله پرک بادام، دانه های هل و زعفران را اضافه می کنیم و بعد از چند جوش قابلمه را از روی شعله بر می داریم و اجازه می دهیم مربا درون قابلمه خنک شود. سپس در شیشه استریل شده مورد نظر خالی می کنیم. برخی برای اینکه مربا کپک نزند به آن دو قاشق چایخوری آبلیموه تازه اضافه می کنند که اگر خواستید می توانید به مربای خود اضافه کنید.