در ایام نوروز یکی از مهم ترین بحث های که پزشکان به برخی افراد توصیه می کنند این است که بجای خوردن نهار از میان وعده استفاده کنند و ناهار را حذف کنند البته این مورد نیاز به مشورت به پزشک دارد و افرادی که در این ایام فعالیتی ندارند و بی تحرک هستند این مورد نیز توصیه می شود که اگر هم شما در این دسته از افراد هستی قبل از انجام این کار با پزشک خود مشورت کنید. اما میان وعده که ما امروز طرز تهیه آن را برای شما قرار دادیم. یکی میان وعده معروف میان تبریزی ها خاگینه است اما در مطلبی طرز تهیه خاگینه اسفناج برای شما منتشر کرده بودیم اما امروز برایتان از انواع خاگینه یکی نوع خوشمره و می توان گفت تبریزی آن که بسیار مناسب میان وعده است را قرار دادیم امیدواریم که این میان وعده خوشمره مورد توجه شما نیز قرار بگیرد این خاگینه به راحتی در منزل تهیه می شود امیدوارم که شما با این آموزش بتوانید این میان وعده را نیز تهیه کنید و از خوردن آن نیز لذت کافی را ببرید در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه خاگینه خوشمره
زعفران : به مقدار لازم
تخم مرغ : ۵ عدد
زعفران : به مقدار لازم
آرد : ۶ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری
شکر : ۲ لیوان سرخالی
ماست : ۶ قاشق غذاخوری
آب : ۲ لیوان سر خالی
طرز تهیه میان وعده سالم و خوشمره
آموزش درست کردن اینا میان وعده و طرز تهیه برای پخت خاگینه ساده ابتدا تخم مرغ ها و ماست را به خوبی مخلوط نموده و کاملا ه مبزنید تا یکدست شود و تغییر حالت دهد. سپس بکینگ پودر و آرد را به آن اضافه نموده و مجددا با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند. در ادامه کار تهیه این نوع خاگینه تبریزی نیز در ماهیتابه ایی مناسب دو قاشق روغن ریخته و مواد را همانند کوکو داخل ماهیتابه بریزید. شعله پخش کن را روی اجاق گاز قرار داده و سپس ماهیتابه را روی آن قرار دهید. در اینجا توجه داشته باشید که باید حرارت بسیار کم بوده و بر روی در ماهیتابه نیز دم کنی قرار دهید. بعد از نیم ساعت درب آن را برداشته و خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
برای شربت خاگینه نیز، شکر آب و زعفران را روی حرارت گذاشته تا شکر کاملا حل شود و کمی غلیظ گردد. بعد از اینکه دو طرف خاگینه سرخ شد شربت خنک شده را روی ان بریزید و میل نمایید. توجه داشته باشید که می توانید خاگینه را به شکل دلخواه برش بزنید و همچنین به دلخواه از سبزی کوکو و یا نعناع نیز در آن استفاده نمایید و طعم متفاوتی به آن ببخشید. امیدواریم این آموزش نیز به کار شما آماده باشد و توانست باشید این غذا های سبک یا همان میان غذا خوشمره را را درست کنید و در این ایام و زمان های دیگر از درست کردن این نوع میان غذا لذت ببرید.