در این آموزش آشپزی سایت نازشو طرز تهیه پاستیل خوشمزه را در منزل قرار دادیم. پاستیل که در ایران طرفداران بی شماری دارد اما یک عادت بد این است که همه آن را آماده تهیه می کنند. بدون اینکه بدان تهیه پاستیل چقدر آسان است و می توان پاستیل خانگی تهیه نمود. ما در این پست به شما طرز تهیه پاستیل آموزش می دهیم تا از این به بعد شما در پاستیل را در منزل تهیه نموده و از خوردن آن نهایت لذت را ببرید اصلان هم نگران نباشید که پاستیلی که در منزل تهیه کردی خوشمزه نشود. اگر تمامی نکات گفته شده در این آموزش را رعایت کنید. پاستیل شما خوشمزه تر هم می شود. درست کردن پاستیل را در ادامه مطلب خواهید آموخت.
مواد لازم برای تهیه پاستیل
گلوکز مایع : یک قاشق غذا خوری
نصف بسته ژله : باطعم دلخواه
پودر ژلاتین : یک قاشق غذا خوری
آب : یک سوم لیوان
طرز تهیه پاستیل خوشمزه در منزل
برای شروع کار ژله را آب ترکیب می کنیم سپس یک قاشق غذاخوری ژلاتین را اضافه می کنیم. و بعد به روش بن ماری می کنیم تا کامل حل و شفاف شود. گلوکز مایع رو هم اضافه میکنیم و دوباره رو بخار آب میزاری تا کامل حل بشه. در آخر هم داخل یک قالب با شکل دلخواه میریزیم و حدود 17 دقیقه داخل فریزر قرار می دهیم. بعد آماده خوردن است اگر دوست دارید تا شکل بهتری پاستیل شما داشته باشد می توانید از چند رنگ ژله استفاده کنید و قالب های با شکل های مختلف انتخاب کنید تا پاستیل شما هم باطعم های مختلف باشد و هم شکل زیباتری برای خوردن داشته باشد. پیشنهاد ما سه طعم توت فرنگی ، بلوبری ، موز به شما نیز است. اما بازهم بستگی به خودتان دارد که چه طعم های استفاده کنید.
امیدوار هستیم که طرزتهیه پاستیل با پودر ژله مورد توجه شما قرار گرفته باشد. این پاستیل ژله ای می تواند با خلاقیت شما خوشمزه تر هم شود سعی کنید در طرزتهیه پاستیل همیشه نو آوری کنید و تغییری ایجاد کنید.