طرز تهیه پای سیب و دارچین

طرز تهیه پای سیب و دارچین

همیشه از فواید سیب و دارچین که طبع گرمی دارد شنیده ایم امروز با این آموزش می توانید این دو را با هم داشته باشید و لذت ببرید. پیشنهاد می کنیم طرز تهیه پای سیب و دارچین را از بخش آشپزی سایت تفریحی جیران همراه ما باشید.

طرز تهیه پای سیب و دارچین

مواد لازم برای خمیر

یک و نیم فنجان آرد

1/2 قاشق چایخوری نمک

6 تا 8 قاشق غذاخوری شیر سرد 2٪

1 قاشق چایخوری خمیر مایه

مواد لازم برای داخل پای سیب

9 فنجان سیب تارت پوست کنده نازک (حدود 9 متوسط)

1 قاشق غذاخوری وانیل

2 قاشق غذاخوری آرد

3 قاشق غذاخوری کره سرد ، مکعبی

1 قاشق غذاخوری شیر 2٪

2 قاشق چایخوری شکر درشت

2-1 / 2 فنجان شکر

1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

1/2 قاشق چایخوری زنجبیل ساییده شده

 

طرز تهیه پای سیب و دارچین

  1. در یک کاسه بزرگ ، آرد و نمک را مخلوط کنید.
  2. مایه خمیر را به آرد افزوده و هم می زنیم .
  3. به تدریج شیر را اضافه کنید ، با چنگال آن را بریزید تا وقتی که فشار دهید خمیر به هم بچسبد.
  4. با دست کامل ورز دهید و به قسمت مساوی تقسیم کنید.
  5. هر کدام را در یک کاسه قرار دهید و روی آن را پلاستیک بکشید تا ور بیاید.
  6. 1 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
  7. در این فرصت مایه داخل پای سیب را آماده می کنیم.
  8. فر را با دمای 400 درجه گرم کنید.
  9. سیب های آبکش شده را با آرد و نمک بریزید.
  10. روی یک سطح کمی آرد پاشی شده، نیمی از خمیر را به یک دایره با ضخامت 1/8 اینچ باز کنید.
  11. به تابه چدنی یا قابلمه تفلونی 10 اینچ انتقال می دهیم.
  12. کناره های شیرینی را در ماهی تابه درست کنید.
  13. مخلوط سیب را اضافه کنید.
  14. شربت خنک شده  با کره را روی آن بریزید.
  15. خمیر باقیمانده را به دایره ای با ضخامت 1/8 اینچ تبدیل کنید.
  16. روی سیب ها قرار دهید.
  17. لبه هایی که از لایه پایینی بود روی لایه رویی خمیر می آوریم و اضافه ها را برش می زنیم.
  18. شیر و شکر درشت را روی شیرینی بپاشید.
  19. روی ظرف را با ورق فویل بپوشانید یا در قابلمه را بگذارید.
  20. 20 دقیقه بپزید.
  21. تنظیم فر را تا 350 درجه کاهش دهید. آن را بپزید تا زمانی که پوسته آن قهوه ای طلایی شود و پر از حباب شود ، 45-55 دقیقه معمولا طول می کشد.
  22. روی یک توری سیمی خنک کنید.
این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  کیک فنجونی شکلاتی مخصوص

 

مایه داخل پای سیب

  • در یک کاسه بزرگ، شکر، دارچین و زنجبیل را مخلوط کنید.
  • سیب ها را اضافه کرده و روی آنها را بپوشانید؛
  • بگذارید 1 ساعت بماند تا سیب بتواند آبش را آزاد کند و گاهی اوقات هم بزنید.
  • سیب ها را بردارید، شربت را در ظرف نگه دارید.
  • در یک قابلمه کوچک شربت و در صورت تمایل، وانیل اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید.
  • گرما را کاهش دهید بجوشد تا زمانی که مخلوط کمی غلیظ شود و به مدت 20-25 دقیقه به رنگ کهربا متوسط ​​درآید.
  • از روی حرارت بردارید کاملا خنک شود.

ارزش غذایی

1 قطعه:

633 کالری ،

30 گرم چربی (12 گرم چربی اشباع) ،

34 میلی گرم کلسترول ،

169 میلی گرم سدیم ،

90 گرم کربوهیدرات (62 گرم قند ، 2 گرم فیبر) ،

4 گرم پروتئین.

نوشته طرز تهیه پای سیب و دارچین اولین بار در سایت تفریحی و سرگرمی جیران. پدیدار شد.