طرز تهیه پنکیک خانگی

طرز تهیه پنکیک خانگی + نکات کلیدی برای پخت

طرز تهیه پنکیک خانگی + نکات کلیدی برای پخت

برای شما در این مطلب وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو طرز تهیه پنکیک خانگی به اضافه نکات کلید برای خوشمزه شدن و پخت آن را برای شما قرار دادیم پنکیک ها یکی از غذا های سبکی هستند که بیشتر به عنوان عصرانه و صبحانه نیز استفاده می شود و بسیار خوشمزه است و تهیه آن سریع و آسان است برای همین بسیار مورد توجه خانم های خانه است. همچنین همه اعضای خانواده حتما از درست کردن یک پنکیک خوشحال خواهند شد ما در ادامه این پست یکی از خوشمزه ترین نوع های پنکیک را برای شما قرار دادیم که بسیار ساده هم تهیه می شود و مواد لازم زیادی هم نمی خواهد در ادامه اگر همراه ما باشید می توانید با دستور تهیه این پنکیک آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک خانگی

کره نرم نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 قاشق چایخوری
شیر 1 و نیم پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
آرد 1 و نیم پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه پنکیک خانگی + نکات کلیدی برای پخت

برای شروع کار شما ابتدا باید مواد چون شکر ، آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل یک بار مواد خشک را از الک رد کنید تا جلوی گلوله شدن آرد را هنگام اضافه کردن مواد تر بگیرید. همینطور  پودر کاکائو را هم به مواد خشک اضافه کنید و سپس همه مواد را با هم الک نمایید. در ادامه نیز باید تخم مرغ ، کره را در یک ظرف جدا گانه هم زده به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. در صورت تمایل کشمش را اضافه کنید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  مرغ ترش را با این ویدیو یاد بگیرد.

در گام بعدی کار تهیه پنکیک خانگی شما باید شیر را اضافه کنید. توجه داشته باشید که بهتر است شیر را مرحله به مرحله اضافه کنید و زمانی که حس کردید خمیر نرم و غلیظی دارید از اضافه نمودن شیر بیشتر خودداری کنید. البته این در صورتی است که تمایل به تهیه پنکیک هایی پف کرده داشته باشید. در صورتی که قصد شما پخت پنکیکی پهن و نسبتا مسطح برای صبحانه است می توانید مقدار بیشتری شیر به آن اضافه کنید. توجه کنید کف تابه نچسب را کمی با کره چرب کنید. بدون چرب کردن تابه هم می توانید پنکیک را هم تهیه کنید که این مساله بستگی به سلیقه خودتان دارد. تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود ، یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط به مدت 3 دقیقه قرار دهید تا پف کرده و رویش حباب بزند و حالت شفافیت خمیر از بین برود سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگرش را 2 دقیقه حرارت دهید تا کمی برشته شود. در مجموع پنکیک شما بعد از 5 دقیقه آماده است. امیدواریم که این مطب مورد رضایت شما قرار گرفته باشد.