در این مطلب آموزشی سایت نازشو برای شما طرز تهیه پودینگ شکلاتی با طعمی متفاوت و جدید را برای شما قرار دادیم همانطور که می دانید پودینگ یکی از دسر های خوشمزه است. و همچنین در بین پودینگ ها پودینگ شکلاتی یه طعم و مزه دیگری دارد و به طب بسیاری این پودینگ را به هر نوع دیگری پودینگ ترجیح می دهند و ما در این مطلب به شما آموزش اینکه چطوری یک پودینگ شکلاتی مخصوص تهیه کنید را می دهیم این پودینگ شکلاتی همه خوشمزگی های یک پودینگ شکلاتی ساده را دارد اما یک طعم جدید به آن اضافه تر شده است که بسیار این پودینگ را خوشمزه تر می کند اگر می خواهید برای اولین این دسر را تهیه کنید حتما از این مطلب آموزشی ما استفاده کنید و اولین پودینگ شکلاتی خود خاص تهیه کنید. شما در این آموزش آشپزی ابتدا با مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پودینگ شکلاتی آشنا خواهید شد و در بخش دوم این آموزش هم نیز طرز تهیه این دسر را فراخواهید گرفت که دقت در خواندن مطالب نیز می تواند به شما بسیار در تهیه این دسر کمک کند چون بسیاری یک بار مطلب سریع می خواهند و خیال می کنند که کامل تمام نکات را متوجه شده اند و بخاطر سپرده اند اما اینطور نیست شما حتما سعی کنید این مطلب برای اولین بار اگه این دسر را تهیه می کنید بغل دست خود داشته باشید و در هنگام تهیه نیز نگاهی به آن داشته باشید تا اشتباه نکنید و یک دسر خوشمزه را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه پودینگ شکلاتی با طعمی متفاوت و جدید
شکلات نیمه شیرین : تکه تکه شده 56 گرم
شیر : 3 فنجان
برگ نعنا تازه : یک دوم فنجان
شکر : دو سوم فنجان
نشاسته ذرت : یک چهارم فنجان
شاخه های نعنا : اختیاری
نمک : یک هشتم قاشق چایخوری
عصاره وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
کاکائو غیر شیرین : 3 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ بزرگ : کمی هم زده شده باشد 3 عدد
طرز تهیه پودینگ شکلاتی با طعمی متفاوت و جدید
ابتدا برای درست کرد پودینگ شکلاتی باید شما شیر را در یک ماهی تابه کوچک و روی حرارت ملایم رو به بالا گرم کنید. این نکته فراموش نکنید که شیر را نجوشانید برای اینکه متوجه شوید چه مقدار باید گرم شود در اندازه ای که حباب های کوچک اطراف لبه های ماهی تابه پیدا شوند. سپس شیر را از روی حرارت بردارید و نعنا را به آن اضافه کنید، اجازه دهید 16 دقیقه بماند. در ادامه نیز شما باید میکس شیر را از صافی عبور دهید و به داخل یک کاسه بریزید. شیر را کنار بگذارید. باقی مانده نعنا را دور بریزید. شیر را به ماهی تابه بازگردانید، شکر، نشاسته ذرت، کاکائو و نمک را اضافه کنید. ماهی تابه را روی دمای متوسط بازگردانید. آن را به جوش بیاورید. مرتب ترکیب را بهم بزنید تا حالتی غلیظ به خود بگیرد. خوب تا اینجا طرز تهیه پودینگ شکلاتی خوب پیش رفتید در ادامه نیز باید زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه متوسط قرار دهید.
بعد به تدریج نیمی از شیر داغ را به آن اضافه کنید، ترکیب را مرتب با یک قاشق بهم بزنید. ترکیب تخم مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید و مرتب آن را بهم بزنید. به مدت یک دقیقه و یا تا زمانی که ضخیم شود به پختن ادامه دهید. از روی حرارت بردارید، وانیل و شکلات را اضافه کنید، بهم بزنید تا شکلات آب شود. پودینگ را به داخل یک کاسه بریزید. با یک سلفون روی کاسه را بپوشانید. اجازه دهید خنک شود. برای تزیین پودینگ شکلاتی هنگام سرو می توانید با شاخه های نعنا آن را تزئین کنید. تا زیبا تر به نظر آید.