طرز تهیه کالباس خانگی سالم و خوشمزه
کالباس یکی از خوشمزه ترین مواد غذایی که متاسفانه مصرف زیاد آن اصلا توصیه نمی شود و بخاطر همین موضوع بسیار از افراد اصلا از آن استفاده نمی کنند اما برخی عاشق کالباس هستند به علت اینکه یک ساندویچ ساده و سریع را می توانند درست کرد و برای شام ، عصرانه یا هر وعده دیگر استفاده کرد. اما کسانی که کالباس دوست دارند و می خواهند طرز تهیه کالباس خانگی سالم و خوشمزه را یاد بگیرند توصیه می کنم حتما این مطلب را مطالعه کنند چون در اینجا به شما طریقه درست کردن کالباس در منزل را می خواهیم آموزش دهیم که اصلا اصلا کار سختی نیست و بسیار راحت است و در این صورت دیگر از مواد اولیه استفاده شده در کالباس مطمن هستید همین مورد می تواند بسیار از مضرات خوردن کالباس کمتر کند اما بدین معنی نیست که شما می توانید همیشه از آن استفاده کنید چون پزشکان اصلا توصیه نمی کنند.
مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی
سیردرشت 3 تا 4 حبه
مغز نان ساندویجی خرد شده 3 قاشق غذاخوری
مرغ 1 عدد متوسط
مغز پسته سبزخام 1 قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و قرمز به همراه سایر ادویه جات به میزان دلخواه
هویج پخته و خرد شده یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه کالباس در منزل
برای شروع کرا تهیه ابتدا مرغ را تمیز کنید و چربی و استخوان آن را جدا کنید و گوشت آن را به قطعه های کوچکتر تکه کنید و با چرخ گوشت 2 بار چرخ کنید. مغز نان ساندویچی یا همان نان باگت را هم در کمی آب خیس کنید و به همراه مقداری نمک و ادویه های دلخواه ، سیر رنده شده با گوشت مرغ چرخ شده مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا همه مواد به خورد هم بروند. بعد در ادامه کار اگر می خواهید برش کالباس رنگی و زیباتر جلوه کند میتوانید از هویج یا پسته خام در لابه لای گوشت کالباس استفاده کنید .در گام بعدی روی یک سطح صاف سلفون را باز کنید و مخلوط گوشت و ادویه جات را روی آن پهن کنید و هویج پخته شده را به همراه باقالی یا پسته خام لای گوشت مرغ بریزید و با گوشت روی آن را پر کنید طوری که دیواره کالباس با گوشت بسته شده باشد.
در ادامه مراحل تهیه کالباس شما باید سلفون باز شده را با کمک دست روی گوشت برگردانید و گوشت را به همراه سلفون رول کنید .دقت کنید هنگام رول کردن حباب هوا در داخل آن نماند و با فشار دست آن ها را خارج کنید و طوری گوشت را پهن کنید که از دو طرف جای گره زدن داشته باشد. سعی کنید به اندازه ای از سلفون استفاده کنید که 3 الی 4 دور بتوانید دور گوشت رولکنید. .دو طرف آن را هم میتوانید با سیم های گلسازی یا بسته بندی و یا گره زدن محکم ببندید .طوری آن را فشرده کنید که وقتی با انگشت روی آن فشار میدهید سفت باشد. در ظرف بزرگی که حجم کالباس به راحتی در آن جای بگیرد و به اندازه 2 سانت بیشتر از اندازه کالباس آب جای بگیرد آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب بجوش بیاید.سپس کالباس را داخل آن قرار دهید تا به مدت 1 ساعت و نیم کالباس پخته شود. کالباس پخته شده را بعد از کمی سرد شدن داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود .چون اگر کالباس گرم باشد هنگام برش زدن ریش ریش میشود. امیدواریم که از دستور تهیه کالباس خانگی راضی بوده باشید.