در یکی دیگر از آموزش های آشپزی سایت نازشو برای شما طرز تهیه کباب شیشلیک مخصوص و خوشمزه قرار دادیم که امیداریم مثل آموزش های قبلی مورد رضایت و پسند شما نیز قرار بگیرد کباب شیشلیک یکی از کباب های فوق العاده خوشمزه است که بسیار هم پر طرفدار در میان ایرانی ها است و بسیار از کشور های خارجی وقتی به ایران میایند و این نوع کباب را می خورند این غذا را به عنوان یکی از خوشمزه ترین غذا های ایرانی نام می برند که بسیار خوشمزه است. ما در طرز تهیه کباب شیشلیک سعی کردیم یکی از دستوراتی را در این پست استفاده کنیم که بسیاری این نوع تهیه کباب را خوشمزه تر از بقیه دستورات تهیه کباب شیشلیک می دانند امیدواریم که در انتها و بعد از درست کردن این کباب شما هم همین نظر را داشته باشید و برای ما در قسمت دیدگاه درباره تهیه این کباب و مزه آن بنویسید. و اگر به نکته ای هم پی بردید می توانید بنویسید تا دیگران نیز از آن استفاده کنند. در ادامه شما را دعودت می کنم همراه ما باشید تا با مواد لازم و طرز تهیه این غذایی خوشمزه نیز آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کباب شیشلیک
پیاز : یک عدد
زعفران (آب کرده): 2 قاشق سوپخوری
گوشت راسته گوسفندی با استخوان: 500 گرم
لیموترش: یک عدد
فلفل سیاه : نصف قاشق مرباخوری
ماست کم چرب: 50 گرم
فلفل سبز کبابی: به مقدار لازم
کره گیاهی: یک عدد 15 گرمی
روغن زیتون بی بو: یک قاشق سوپخوری
نمک: به مقدار لازم
قبل از تهیه نکات طلایی و کلیدی در تهیه کباب شیشلیک که باید به آن کامل توجه کنید.
در نبود منقل کباب پز، می توان از مایکروویو یا فر اجاق گاز نیز استفاده کرد.
دقت کنید که هنگام استفاده از فر نیاز به سیخ نیست. می بایست از ظرف مخصوص فر استفاده کرد.
زمان پخت داخل فر 15 الی 20 دقیقه می باشد.
برای این غذا باید از سیخ مخصوص کباب شیشلیک که حالت کله قندی دارد استفاده کرد.
شیشلیک یک واژه ترکی به معنای کباب سیخی است و در منوی اکثر رستوران های خارجی می باشد.
طرز تهیه کباب شیشلیک مخصوص و خوشمزه
برای شروع کار تهیه کباب شیشلیک شما باید ابتدا گوشت راسته گوسفندی با استخوان را به شکلی قطعه قطعه کنید که هر قطعه شامل 2 دنده باشد. در محله دوم شما باید پیاز و فلفل دلمه را به صورت خلالی خرد کرده و با روغن زیتون، ماست کم چرب، نمک، فلفل سیاه و قطعه های گوشت به خوبی مخلوط نمایید و به مدت 8 الی 12 ساعت در یخچال استراحت دهید. خوب در این بخش شما بعد از این مدت زمان می بایست پشت استخوان های دنده که گوشت راسته به آن چسبیده را با بیفتک کوب به خوبی بکوبید تا گوشت راسته نازک شده و حالت بگیرد. این کار برای مغزپخت شدن کباب می باشد. در این بخش هم شما تکه های گوشت را سیخ بزنید. وزن استاندارد برای هر کباب 500 گرم می باشد. قبل از مرحله پخت باید سر استخوان های دنده را فویل بپیچید تا استخوان ها نسوزد. خوب در مرحله نهایی هم شما باید این نکات را رعایت کنید. بعد از اینکه کباب کاملا مغز پخت و آبدار شد با فرچه آشپزی سس مخصوص کباب شیشلیک (که از ترکیب کره، زعفران در آب حل شده و لیمو ترش تهیه می شود) را روی کباب بمالید طوری که تمام قسمت های کباب به این سس آغشته شود و بلافاصله سرو نمایید. و از خوردن آن نیز لذت ببرید. نظرات خود را هم برای ما بنویسید.