در یکی دیگر از آموزش های آشپزی سایت نازشو می خواهیم طرز تهیه کباب لقمه خوشمزه را به شما آموزش دهیم تهیه کباب لقمه بسیار راحت است و نیازی نیست شما کباب لقمه های آماده تهیه کنید که نمی دانید چگونه تهیه شده است و بیشتر اوقات اثرات بدی دارد و می تواند شما دچار مشکل کند اما تهیه کباب لقمه در منزل به راحتی انجام می شود و شما بهترین مواد را برای تهیه آن استفاده می کنید و به طب هم خوشمزه تر و هم سالم تر است. شما برای تهیه کباب لقمه ای خوشمز نیاز به مواد خیلی زیادی ندارید و تهیه آن در خانه سخت نیست فقط باید طرز تهیه کباب لقمه را بلد باشید که ما در این پست آن را به شما آموزش می دهیم فقط کافی است یک بار مطلب را بخوانید و بعد می توانید در منزل و بدون کمک کسی این غذای خوشمزه را تهیه کرده و برای ناهار یا شام از آن استفاده کنید و لذت ببرید. همچنین ای خبر خوب را به دوستان که این مطلب را می خوانند بگویم که شما می توانید به راحتی با استفاده از این مطلب کباب لقمه خود را روی گاز خانه تهیه کنید و بدون مشکل از خوردن آن لذت ببرید در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کباب لقمه ای
کره : 28 گرم
گوشت چرخ کرده : 280 گرم
پیاز : یک عدد
پودر گلپر : اختیاری به مقدار لازم
سماق : یک قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی : سه عدد
زعفران : دو قاشق غذا خوری دم کرده
نمک و فلفل : به مقدار نیاز
طرز تهیه کباب لقمه خوشمزه
برای شروع کار شما پیاز را خوب رنده کردن و بعد خوب آبش را بگیرد. بعد باید گوشت چرخ کرده را به پیاز استفاده کنید که توصیه می شود مثل خرید گوشت کباب که مقداری چربی باید داشته باشه این گوشت چرخ کرده هم مثل اون باشه تا کبابتون خوشمزه تر بشه بعد از اینکه گوشت چرخ کرده به پیاز اضافه کردید نمک و گلپر(اختیاری) به همراه فلفل به گوشت چرخ کرده و پیاز اضافه کنید. خوب نوبت به یکی مهم ترین بخش های تهیه کباب لقمه ای میرسه که اون ورز دادن مواد است که حدود 6 تا 8 دقیقه باید خوب ورز دهید تا یک کباب خوشمزه داشته داشته باشید. بعد از ورز دادن حتما 20 دقیقه مواد را داخل یخچال بگذارید. بعد مواد کباب را باید خوش شکل دهید و به فرم کباب لقمه در بیاورید بعد ماهیتابه را روی گاز قرار داده کمی کفش را چرب می کنیم. ضمن اینکه ای مقدار مواد حدود 7 تا کباب لقمه ای بهنون میده. بعد کباب ها را داخل ماهیتابه گذاشته و حرارت را کمی زیاد می کنیم و درب ماهیتابه را هم قرار می دهیم. بعد از گذشت 4 تا 6 دقیقه باید سر ماهیتابه را برداشته و روی آن سماق بپاشیم بعد درب را دوباره گذاشته و 4 دقیقه دیگه فرصت می دهیم این طرف کباب بپزد.
سپس باید کباب را برگردونیم و طرف دیگه اش بپزد ضمن اینکه سماق را به این طرف کباب هم باید اضافه کنید گوجه را به چند قسمت تقسیم کرده و کمی نمک و کره را به همراه آن به داخل ماهیتابه ریخته بعد از 2 تا 4 دقیقه زعفرون دم کرده را به کباب اضافه کرده و اجازه می دهیم 8 دقیقه دیگه بپزد. حال کباب لقمه ای شما آماده است و می توانید آن را با برنج یا نان مصرف کنید نظرات خود را درباره تهیه این غذای خوشمزه برای ما در قسمت دیدگاه بنویسید و اگر مشکلی در تهیه غذا وجود دارد به ما اعلام کنید. ممنون از اینکه تا انتها همراه ما بودید.