طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه در منزل

امروز در خدمت شما هستیم با طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه در منزل که یکی از دسر های فوق العاده خوشمزه در ایران می باشد. شما در این مطلب می آموزید که چگونه در خانه و بدون مشکل بتوانید کرم کارامل درست کنید تهیه این دسر هم بسیار راحت می باشد و برخلاف اینکه شاید برخی سایت ها تهیه آن کمی پیچیده کردند اصلا اینطور نیست و شما با خواندن این مطلب متوجه خواهید شد که آماده کردن این دسر شاید کمی وقت گیر باشد اما سخت نیست سعی کنید تمام نکات گفته شده در این پست را رعایت کنید تا در پایان کار بتوانید کرم کارامل مد نظر را درست کنید. ما تلاش کردیم گام به گام کار های مورد نیاز را توضیح دهیم ولی اگر بازه برای شما سوالی پیش آمد می توانید برای ما در قسمت دیدگاه مطرح کنید و در صورت دانستن پاسخ حتما آن را پاسخ خواهیم داد و شما کسانی که تجربه درست کردن کرم کارامل را دارید می توانید نقاط ضعف این مطلب را مطرح کنید.

مواد لازم برای تهیه کرم کارامل خوشمزه در منزل

اسانس وانیل 1/2 قاشق چای خوری
خامه پر چرب 300 میلی لیتر
شکر 1 و 1/4 فنجان
شیر 1 و 1/2 فنجان
تخم مرغ 6 عدد

طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه در منزل

برای شروع کار طرز تهیه کرم کارامل خوشمزه در منزل ابتدا باید فر را روشن کنید و تا دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. در ادامه کا شما باید 3/4 فنجان از شکر را به همراه یک فنجان آب در یک شیرداغ کن یا قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. به مدت 5 دقیقه آن را حرارت دهید و با قاشق مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. حرارت را زیاد کنید تا مایه به جوش بیاید. قاشق را کنار بگذارید و بدون آنکه مایه را هم بزنید اجازه دهید به مدت 5 الی 7 دقیقه بجوشد تا طلایی رنگ شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و 2 دقیقه کنار بگذارید تا کمی خنک بشود و از جوش بیفتد.

در گام بعدی کار هم مایه کاراملی را به میزان مساوی در 6 ظرف رامکین یا 6 فنجانِ مناسب فر بریزید و آن ها را کناری بگذارید. در قابلمه دیگری خامه، شیر و اسانس وانیل را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. به مدت 6 الی 8 دقیقه آن را حرارت دهید و هم بزنید تا آنکه از کناره ها شروع به جوشیدن و حباب زدن کند. قابلمه را از روی حرارت بردارید.  سپس تخم مرغ ها و باقیمانده شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن دستی یا برقی آنقدر هم بزنید تا کمرنگ و کرمی شود. مخلوط خامه ای را آرام به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید. زمانیکه مایه یکدست و روان شد آن را به میزان مساوی در رامکین ها بریزید. سپس قالب های کرم کارامل را در یک سینی فر لبه دار بچینید.
در ادامه تهیه کرم کارامل خانگی کف سینی آب جوش بریزید تا حدی که تقریبا تا 2/3 رامکین ها را آب فرا بگیرد. سینی را به مدت 30 دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانیکه کرم کارامل کمی سفت شد و به اصطلاح خودش را گرفت یعنی آماده است. سپس سینی را از فر خارج کنید. فنجان ها را از داخل سینی بردارید و کنار بگذارید تا خنک شوند. حتی بهتر است آن ها را قبل از سرو یک شبانه روز در یخچال قرار دهید. سپس با استفاده از یک چاقوی نازک دور تا دور کرم کارامل را از قالب جدا کنید. قالب را روی یک بشقاب کمی گود برگردانید و این کرم کارامل خوشمزه را بلافاصله سرو کنید.

خوب امیدواریم که بدون هیچ مشکلی طرز تهیه کرم کارامل را فرارگرفته باشد. برای اشتراک گذاری این مطلب می توانید از دکمه هایی که در انتهای مطالب مشاهده می کنید استفاده کنید.

مطالب مرتبط