در این مطلب آشپزی سایت نازشو برای شما طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه ایرانی که یک غذای سنتی و اصیل ایرانی نیز است را برای شما نیز قرار دادیم که امیدواریم بتوانید این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه کنید. کشک بادمجان از آن دست غذا های ایرانی است که در جهان نیز مشهور است و بیشتر افراد خارجی که این غذا را تست کردن نیز عاشق آن شده اند. اما چطور می شود کشک بادمجان را خوشمزه تهیه کرد. طریقه درست کردن کشک بادمجان نیز ترفند های نیز دارد که شما نیز در این مطلب آن را فرا خواهید گرفت تا در طرز تهیه ی کشک بادمجان نیز آن بتوانید استفاده کنید و از آن نیز لذت ببرید و اما نکاتی که قبل شروع باید خدمت شما عرض کنم این است که سعی کنید از مواد اولیه تازه و سالم نیز استفاده کنید چون مواد اولیه در کشک بادمجان بسیار در مزه نهایی نیز تاثیر گذار است. نکته دوم اینکه سعی کنید به طرز درست کردن کشک بادمجان نیز دقت کنید تا اشتباهی در روش تهیه کشک بادمجان نیز انجام ندهید که مزه این غذای خوشمزه را نیز خراب کند و شما در نهایت از مزه آن رازی نباشید. شما را دعوت می کنم در ادامه این مطلب آموزش آشپزی همراه ما باشید.

مواد لازم برای  تهیه کشک بادمجان خوشمزه ایرانی

بادمجان :  7 عدد
کشک : 5 قاشق غذا خوری
پیاز : 1 عدد
سیر رنده شده : 2 قاشق مربا خوری
نعنا خشک : 2 قاشق مربا خوری
نمک و زرچوبه و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه ایرانی:

برای شروع کار تهیه این غذای خوشمزه باید ابتدا بادمجون هارو پوست کنده و بعد بهشون نمک بزنیم و بذاریم برای نیم ساعت بمونن تا آب بندازن بعد این مدت آبشون میکشیم و خشکشون میکنیم تا تلخیشون بره. حالا داخل یه ماهیتابه به اندازه کافی روغن ریخته و وقتی روغن داغ شد بادمجون هارو با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشن. در ادامه نیز نوبت می رسد بادمجون هارو داخل یه کاسه ریخته و با گوشتکوب له میکنیم. دقت کنین تا اینکارو با گوشتکوب برقی یا غذاساز انجام ندین چون بادمجون نباید کاملا پوره بشه و باید بافتش رو حفظ کنه. پیاز رو رنده یا خورد کرده و با کمی روغن تفتش میدیم تا طلایی بشه. بعد بهش سیر، فلفل و زرچوبه رو هم اضافه کرده و همه مواد رو کمی با هم تفت میدیم. خوب تا به اینجا کار نیمی از راه تهیه تمام شده است حالا بادمجون های له شده رو هم به سیر و پیاز اضافه کرده و باز مواد رو کمی با هم تفت میدیم. همینطور که بادمجون ها دارن با سیر و پیاز مزه دار میشن، نعنا داغ رو حاضر میکینم دقت کنین که کافیه تا نعنا فقط کمی با روغن داغ بشه چون خیلی زود تلخ میشه. حالا کشک که با ۲/۳ لیوان آب رقیق شده و نعنا داغ رو به بادمجون اضافه کرده و مواد رو هم میزنیم. اجازه میدیم تا کشک بادمجون با حرارت ملایم هم جابیوفته و هم اینکه آب اضافیش تبخیر بشه در این مرحله مزه اش میکنیم و در صورتی که احتیاج به نمک داشت اضافه میکنیم. حتی در صورت لزوم میتونیم مقدار کشک و نعنا داغ رو هم بر طبق ذائقه مون اضافه کنیم. خوب در آخر نیز امیدواریم طعم و مزه این کشک بادمجان بهترین طعم و مزه ای باشد که تا بحال تجربه کرده اید و از طرز تهیه کشک بادمجان این غذا اصیل ایرانی نیز لذت برده باشید.