طرز تهیه کله جوش بسیار خوشمزه و مخصوص

یکی از غذا های سنتی ایرانی که بسیار خوشمزه است و در بسیاری از استان های کشور تهیه می شود کله جوش است ما در این مطلب سایت نازشو طرز تهیه کله جوش خوشمزه و مخصوص را برای شما قرار دادیم اگر تا بحال این غذا خوشمزه نخورید حتما یک بار آن را امتحان کنید. این غذا بسیار راحت تهیه می شود و مواد لازم زیادی هم نمی خواهد و شما می توانید با این آموزش به راحتی طرز درست کردن آن را بیاموزید ما در اینجا بسیار ساده تلاش کردیم درست کردن کله جوش این غذای بسیار خوشمزه را به شما آموزش دهیم کله جوش در استان های چون تبریز و اصفهان بسیار زیاد درست می شود این غذا همچنین در همدان هم جزوه غذا های بسیار پر مصرف است در ادامه همراه ما باشید با تهیه این غذای خوش طعم و مقوی.

مواد لازم برای تهیه کله جوش بسیار خوشمزه و مخصوص

گردو : 5 عدد
زردچوبه.نمک.فلفل : به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
آرد : 2 قاشق غذاخوری
پیاز : 2 عدد
آب : 4 لیوان
نعناع خشک : 2 قاشق غذا خوری
کشک : 200 گرم

طرز تهیه کله جوش بسیار خوشمزه و مخصوص

برای آغاز کار تهیه کله جوش شما باید در گام نخست پیاز ها را پوست بکنید و خلالی خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. بعد مغز گردوها را خرد کنید و به پیاز داغ اضافه نمائید. کمی تفت دهید تا گردو ها نیز نرم شوند. گوشت چرخ کرده را درون کاسه ای بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی گوشت را ورز دهید و با دست گلوله های کوچکی از گوشت درست کنید سپس گوشت های قلقلی را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

در ادامه کار شما باید قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و درون ان 4 لیوان آب ، آرد ، مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل بریزید و بگذارید به جوش بیاید ، پس از اینکه به جوش امد کشک را نیز اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط نمائید. پس از 11 دقیقه که مواد جوشید میتوانید پیاز داغ ، مغز گردوها و گوشت های قلقلی سرخ شده را اضافه کنید ، در انتها نیز نعنا را بریزید و اجازه دهید 12 دقیقه دیگر نیز مواد بجوشند سپس کله جوش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسبی بریزید و بهمراه نان سرو کنید. برخی در این غذا از گوشت یا گردو استفاده نمی کنند که شما همی توانید گوشت و گردو از آن حذف کنید. امیدوارم طرز تهیه کله جوش را بطور کامل فراگرفته باشید.