یکی دیگر از آموزش های آشپزی سایت نازشو اختصاص دارد به یکی از غذا های قدیمی که بسیار هم خوشمزه است. در این پست شما طرز تهیه کله جوش از غذا های که در قدیم بیشتر در سفر های ایرانی ها جا داشته است و هنوز بسیاری از قدیمی ها عاشق این غذا هستند و تهیه کردن آن در منزل کار سختی نیست ما به شما یاد خواهیم داد که چطور یک کله جوش سنتی و خوش مزه و طعم را در خانه درست کنید اگر پیشنهادی دارید که میتواند به بهتر شدن طعم این کله جوش به بازدید کنندگان کمک کند حتما در بخش دیدگاه برای ما بنویسید تا سایر افراد بتوانند در کنار این مطلب آموزشی از تجربه های قدیمی نیز استفاده کنند و طعم و مزه بهترین را خلق کنند ما بهترین روش آموزشی و ساده ترین آن را استفاده کردیم که هرکس با خواندن آن بتواند کله جوش را بدون کمک کسی تهیه کند و آن را سرو کند در ادامه همراه ما باشید با این آموزش آشپزی.

مواد لازم برای تهیه کله جوش سنتی و خوشمزه

کشک ۱ کیلوگرم
پیاز متوسط (خرد شده) ۱ عدد
نعناع خشک ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه به میزان لازم
گردو ۲۰۰ گرم (چرخ کرده یا ریز خرده شده )
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کله جوش سنتی و خوشمزه

به آغاز به کار کردن برای تهیه کله جوش اصیل ایرانی در قابلمه ای روی حرات متوسط کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. به آن نعناع خشک و زردچوبه بزنید. سپس کشک را به همراه ۳ لیوان آب اضافه کنید، حرارت را زیاد کرده ، بگذارید تا مواد بجوشد و غلیظ شود. و در ادامه فقط حرارت را کم کنید و گردو را اضافه کنید. آن را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. بگذارید تا برای ۱۵ دقیقه قل بزند. بعد اتمام کار کله جوش را در ظرف دلخواه سرو کنید و می توانید آن را با تکه های گردو و نعناع داغ و پیاز داغ آن را تزیین کنید از اینکه تا انتهای این آموزش همراه ما بودید خیلی ممنونیم.