کوفته برنجی

طرز تهیه کوفته برنجی در منزل

طرز تهیه کوفته برنجی در منزل

برای شما در یکی دیگراز آموزش های وب سایت نازشو قصد داریم طرز تهیه کوفته برنجی در منزل را منتشر کنیم ما این آموزش بخاطر اینکه کمی شاید در متن پچیده باشد بصورت ویدیویی و متنی خدمت شما منتشر کردیم و شما با کمک گرفتن از متن و با استفاده از ویدیو این پست بدون شک می توانید در خانه تهیه کوفته برنجی تجربه کنید. حتما توصیه می کنم که متن را ابتدا خوانده و سپس یک بار ویدیو را ببنید تا بطور کامل این آموزش را فراگیرید. همانطور که حتما می دانید کوفته برنجی غذایی است که در بیشتر استان به روش های مختلفی تهیه می شود و مواد اولیه مختلفی برای آن استفاده می شود و ما یکی از بهترین های آن را برای شما انتخاب کردیم که عمومیت بیشتری هم دارد و شما اگر این آموزش به خوبی یادبگیرد برای درست کردن نوع های متنوع دیگر کوفته برنجی مشکلی نخواهید داشت و به راحتی می توانید آن ها را فقط با دانستن مواد اولیه آن می توانید در منزل درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کوفته برنجی در منزل

گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
زردچوبه نمک ،فلفل ،زیره ، زنجبیل ، مغزگردو و آلو به مقدار دلخواه
برنج آبکش شده کمتر از ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
لپه پخته ۱۰۰ گرم
سبزی معطر ۲۰۰گرم

کوفته برنجی

طرز تهیه کوفته برنجی در منزل

برای شروع طرز تهیه کوفته برنجی در منزل شما باید ابتدا برنج و لپه وگوشت و ادویه ها و ی پیاز رنده آبگرفته و تخم مرغ را مخلوط کرده خوب چنگ بزنید بعد سبزیو اضافه میکنیم اگر سبزی خشک بریزید هم کوفته عطر بهتری میگیره هم کمتر وا میره. یک عدد پیاز رو تفت داده زردچوبه زده و رب گوجه را با مواد سس تفت میدهیم دو عدد گوجه را خرد کنید در حدی تفت دهیدکه آبش کشیده شود سپس آبجوش اضافه میکنیم تا رب گوجه خوشرنگ بماند میگذاریم کمی بجوشد نمک و فلفل اضافه میکنیم من زیره و زنجبیل هم میریزم از مواد باندازه نارنگی برمیداریم گلوله میکنیم وسطش زرشک یا آلو یا گردو هم میشه گذاشت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید وقتی مواد سستون درست شد و آب ک قل قل میکنه حرارت و کم میکنیم و کوفته ها رو داخل سس میزاریم تا بپزد بعد از ۲۰ دقیقه در قابلمه رو نیمه باز بذارید.

این مطلب هم احتمالا مورد علاقه شما باشه  تهیه مربای توت فرنگی در منزل

کلام پایانی و توصیه های آخر آرد نخود برای این است ک کوفته ها وا نرود و با آرد نخودچی فرق دارد از عطاریا تهیه کنید میتونید به مواد کوفته یک ونیم ق غ اضافه کنید و مخلوط کنید اینطوری احتمال وا رفتن کوفته خیلی کم میشه. سعی کنید آب بحدی بریزید که روی کوفته ها آب نباشد چون وا میره. در صورتی ک تخم مرغ اضافه کردید و مواد شل بود کمی آرد نخودچی اضافه کنید. امیدواریم از طرز تهیه این غذا استفاده کرده باشید.